Mainos

Jatkoa Putin-puhelimelle: iPhone 7 Trumpin kaiverretuilla kasvoilla

Venäläis-italialainen Caviar jatkaa puhelinsarjaansa, jossa aiemmin on nähty Venäjän presidentti Vladimir Putin eri puhelinmalleihin lisättynä, nyt tällä viikolla Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi valitulle Donald Trumpille omistetulla puhelinmallilla.

Edullisimmillaan kullatun Trump-puhelimen saa 197 000 ruplalla eli vajaalla 2 750 eurolla varustettuna 32 gigatavun muistilla. 256 gigatavun muistilla hinta kohoaa 227 000 ruplaan eli yli 3 160 euron. Toimitusajasta ei ole vielä tietoa.

Kultapäällysteiseen puhelimeen on Trumpin kuvan ja nimen lisäksi tuotu Trumpin kampanjalogo sekä slogan Make America Great Again.

Putin-puhelimesta julkaistiin aiemmin myös rubiinein koristeltu versio, jonka hinta oli jopa vajaat 25 000 euroa. Mahdollista on, että myös Trumpin kasvoilla nähdään myöhemmin nyt esiteltyä tyyriimpiä malliversioita.

Yleisesti uskotaan – ja myös Caviar viittaa tähän puhelinta esitellessään – Trumpin aiempien puheiden perusteella jatkossa Yhdysvaltojen ja Venäjän välien lämpenevän.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.