Mainos

Jätä härski kuva lähettämättä – tämä saattaisi kiihottaa kumppaniasi enemmän

Kysely paljastaa, mikä oikeasti saa kumppanisi kiihottumaan.

Mitä teet, jos haluat saada kumppanisi "sille tuulelle"? Laitatko kynttilät palamaan, teetkö ruokaa, kaadatko viiniä? Sekin voi tehdä tehtävänsä, mutta tuoreen kyselyn mukaan jo pelkällä imuroinnilla on sama kiihottava vaikutus.

Kyselyyn kannattaa suhtautua pienellä varauksella, sillä sen on teettänyt kodinkoneitakin valmistava elektroniikkayhtiö LG. Tosin jo muutamia vuosia sitten London School of Economics teetti selvitykseen, joka puolsi tuoreen kyselyn tuloksia. Tuolloin selvitykseen osallistui 3500 brittiparia, joiden vastauksista selvisi, että avioeron uhka oli pienempi, jos aviomies todella auttoi kotitöissä, ostoksissa ja lastenhoidossa.

LG:n kyselyyn osallistui tuhat amerikkalaista yli 18-vuotiasta miestä ja naista, ja tulosten mukaan kumpikin sukupuoli syttyy kumppanin tehdessä kotitöitä. Kysely paljastaa, että suurin osa amerikkalaisista kiihottuu, kun kumppani tarttuu arkiaskareisiin: naisista 57 prosenttia, miehistä 46 prosenttia.

Ja kannattaa miesten muistakin syistä tarttua imurinvarteen, sillä Cambridgen yliopistossa muutama vuosi sitten tehty tutkimus paljasti, että miehet ovat onnellisempia ja voivat paremmin tehdessään osansa kotitöistä.

Liki 40 prosenttia tuoreen kyselyn vastaajista kauttaaltaan sanoi vastaanottavansa kumppaniltaan mieluummin kuvan tästä siivoamassa kuin kuvan, jossa tämä poseeraisi vähissä vaatteissa. Naisvastaajista tätä mieltä oli jopa 55 prosenttia, joten kannattanee harkita kahdesti ennen kuin lähettelee kumppanilleen härskejä otoksia itsestään.

Siivousasioilla voi myös hemmotella toista – nimittäin vapauttamalla tämä kotitöistä. Liki puolet avoliitossa elävistä sanoi vastaanottavansa mieluummin kuukauden vapautuksen arkiaskareista kuin kalliin korun tai liput suosikkipeliin.

17 prosenttia vastanneista haluaisi, että kumppani mieluummin siivoaisi riidan jälkeen kuin pyytäisi anteeksi. Jos taas haluaa ärsyttää kumppania riidan aikana, siivoamatta jättäminen on toimiva ratkaisu. 40 prosenttia vastanneista sanoi kostaneensa riidan kumppanilleen jättämällä askareet tekemättä.

Myös sinkkujen kannattaa painaa kyselyn tulokset mieleensä. Liki 60 prosenttia vastanneista sanoi ajattelevansa, että kodin askareissa hyvä ihminen on hyvä myös sängyssä. Kannattaa siis kehuskella omilla imurointitaidoillaan, jos haluaa tehdä vaikutuksen muillakin elämän osa-alueilla.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.