Jasper Pääkkönen muistelee viimeisestä kohtaamistaan Matti Nykäsen kanssa: "Olin ajatellut, että en kerro tätä"

Jasper Pääkkönen kertoo viimeisestä kohtaamisestaan Matti Nykäsen kanssa 1:38
Katso videolta, miten Matti Nykänen suhtautui Jasper Pääkkösen vakuutteluihin siitä, ettei hän ollut yrittänyt varastaa Nykäseltä.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja edesmennyt mäkihyppylegenda Matti Nykänen tapasivat viimeisen kerran Norjan reissulla.

Mäkihyppylegenda Matti Nykänen kuoli 55-vuotiaana 4. helmikuuta vuonna 2019. MTV Katsomossa on nyt nähtävillä Elämä on laiffii  -dokumentti, joka kertoo Nykäsen elämän merkittävimmistä käänteistä ennen julkaisemattoman materiaalin kautta. 

Näyttelijä Jasper Pääkkönen kohtasi Nykäsen viimeisen kerran erään reissun merkeissä. Se kohtaaminen on painunut hänen mieleensä. 

– Olin ajatellut, että en kerro tätä. Mutta ehkä minä nyt kuitenkin kerron, koska tällä tapahtumalla on paljon suurempi merkitys Matin elämässä. Oslon lentokentällä kävimme tax freessä, ja ostin tuliaiskarkkeja. Sanoin Matille, että laitan karkkini hänen tax free -pussiinsa, Pääkkönen kertoo dokumentissa. 

Sitten kaksikko lensi Suomeen ja odotti laukkuhihnalta laukkuja. Nykäsen tax free -kassi oli laukkukärryssä.

– Menin pussille ja otin karkkipussit siitä. Sulloin ne omaan laukkuuni, joka tuli hihnalta. Matti näki sen ja katsoi minua helvetin vihaisena ja pettyneenä ja sanoi: "Sinäkin Pääkkönen, sinäkin vain varastat minulta". 

Nykänen luuli, että Pääkkönen oli meinannut varastaa hänen ostoksiaan. Pääkkönen yritti selittää, että ostokset ovat hänen ja että hän kyllä kertoi laittaneensa ne Nykäsen pussiin. 

Katso videolta, miten Matti Nykänen suhtautui Jasper Pääkkösen vakuutteluihin siitä, ettei hän ollut yrittänyt varastaa Nykäseltä. 

Matti Nykänen – Elämä on laiffii MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 9.11. alkaen. MTV Katsomo+ -tilaajille koko kausi kerralla, muutoin yksi jakso viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat