Jarppi paljasti: Hänet haluaisin nähdä tähtitanssien parketilla!

Duudsoneiden Jarppi Leppälä kisasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2011. Mitä kisasta jäi päällimmäisenä mieleen?

Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä pyörähteli Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2011 parinaan Ansku Bergström. Mies jäi kisassa lopulta täpärästi toiselle sijalle Viivi Pumpasen viedessä mittelön kirkkaimman sijan.

Kirvelevä tappio on rämäpään muistissa yhä.

– En vieläkään voi uskoa, että hävisin missille! Pohdiskelin jo silloin ensimmäisessä pressitilaisuudessa itsevarmana, että kukahan mahtaa tulla toiseksi, mutta heitto taisikin osua omaan nilkkaani, Leppälä naurahtaa.

Häviöstä huolimatta Jarpilla on kisasta hyvät muistot. Viikkoja kestänyt rääkki oli rankka, mutta mies kiistää kyllästyneensä fyysiseen puuhaan missään vaiheessa.

– Kyllähän se kunnon päälle otti, kun treenitunteja oli parikymmentä viikossa. Olin kuitenkin päättänyt alusta asti olla täysillä mukana, joten en luovuttanut missään vaiheessa.

Tanssiura ei kunnioitettavasta toisesta sijasta huolimatta ole saanut jatkoa.

– Tanssiminen on rajoittunut ystävien häihin. Nuorena poikana kävin aktiivisesti Seinäjoen Tangomarkkinoilla, mutta enää ole uskaltanut sinnekään mennä, kun pelkään, etten selviäisi sieltä hengissä pois. Ehkä sitten parin vuoden päästä voin taas mennä, kun kaikki ovat unohtaneet tanssihistoriani!

Syksyn uudelle kaudelle Jarppi haastaisi mielellään mukaan Putousta monta vuotta juontaneen näyttelijä Jaakko Saariluoman.

– Siinä olisi kisaan supliikki kaveri ja muutenkin mukava mies! Kisaan pitäisi myös saada enemmän isokokoisia miehiä, Leppälä sanoo.

Muita Duudsoneita mies ei toivo näkevänsä parketilla.

– En ehkä kestäisi sitä myötähäpeää jos joutuisin katsomaan, kuinka Jukka vatkaa lanteitansa siellä, mies nauraa.

Jarppi nähdään tulevana syksynä MTV3-kanavan hulvattomassa Posse-ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa syksyllä 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat