Järkyttynyt Vanessa Hudgens: En enää ikinä suostu seksikohtauksiin!

Vanessa Hudgens ei halua enää koskaan näytellä seksikohtauksessa. Yksi seksikohtaus kahden ihmisen kanssa yhtaikaa riitti tähdelle.

Näyttelijä Vanessa Hudgens, 23, näyttelee uudessa elokuvassaan Spring Breakers seksikohtauksen yhdessä Ashley Bensonin ja James Francon kanssa. Kaunotar myöntää kohtauksen kuvaamisen olleen niin stressaavaa, ettei halua tehdä vastaavaa enää koskaan uudestaan.

– Se oli minulle hyvin hermoja raastavaa. Sanoin agentilleni, etten halua tehdä enää koskaan, ikinä, sitä uudelleen, Hudgens sanoo.

Hudgens kuitenkin myöntää haluavansa päästä eroon puhtoisesta High Shcool Musical -imagostaan. Näyttelijä siis tarttui mahdollisuuteen, kun hänelle tarjottiin uudesta elokuvasta Candyn roolia. Tyttö joutuu työskentelemään huumediilerille, kun tämä vapautti Candyn ja hänen ystävänsä vankilasta takuita vastaan, porukan jouduttua sinne ryöstettyään ravintolan.

– Olen hyvin ylpeä elokuvasta. Minusta tuntuu kuin se olisi ihan oma lajityyppinsä, erilainen kuin muut elokuvat ja hyvin tuore, hauska ja jännittävä. Mielestäni se on hyvä otos nykyajan nuorisokulttuurista, Hudgens ylistää.


AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja