Järkyttävät kuvat: Jos huomaat, että edellä ajavan auton kuorma on huonosti kiinni, pysy kaukana – tai voit olla pian päätä lyhyempi

Jos edellä ajavan auton kuljettama lasti näyttää siltä, että sitä ei ole kiinnitetty kunnolla, oman turvallisuuden vuoksi kannattaa pitää melkoinen turvaväli.

Emme voi tarpeeksi painottaa, kuinka tärkeää on varmistaa, että kuljettamasi kuorma on kiinnitetty turvallisesti. Brevard Countyn palokunnan julkaisemissa kuvissa näkyy, kuinka pahasti voi käydä, jos kuorma lähtee ajon aikana lentoon.

Pääkuvan video: Puomit lävistivät bussin Vietnamissa - matkustajilla kävi uskomaton tuuri.

Vanerilevy teki pahaa jälkeä

Brevard Countyn palokunta saapui onnettomuuspaikalle, jossa Hondan tuulilasin oli vaakasuoraan lävistänyt edellä ajavan rekan kyydistä tippunut vanerilevy. Levy olisi varmasti jatkanut matkaansa auton läpi, elleivät auton A-pilarit olisi pysäyttäneet sitä.

Karmaisevalta näyttävä tilanne olisi voinut päättyä erittäin huonosti, mutta kuljettaja ei ihme kyllä loukkaantunut lainkaan. Pahinta vahinkoa vanerilevy olikin aiheuttanut pelkääjän puolelle, jossa onnettomuushetkellä ei onneksi istunut ketään.

Oman ja kanssa-autoilijoiden turvallisuuden takaamiseksi kannattaa siis tarkistaa, että kuljettamasi kuorma on varmasti kiinnitetty oikein. 

Lähde: CarThrottle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja