Eriskummallisessa onnettomuudessa olisi voinut käydä todella pahasti – avolava-auto päätyi katumaasturin katolle

Näin käy keskikokoisen auton ja pikkuauton nokkakolarissa 1:05

Kolmen auton onnettomuus päätyi erikoiseen pinoon, joka todistaa, että käytännössä voit pudottaa B-sarjan Madzan Honda CR-V:n päälle ilman, että kukaan loukkaantuu – kokeilu ei toki ole suositeltavaa.

The Driven uutinen arizonalaisesta auto-onnettomuudesta on niin kummallinen, että ensilukemalta se kuulostaa äärimmäisen hämmentävältä.

Pääkuvan video: Näin käy keskikokoisen auton ja pikkuauton nokkakolarissa.

Kunnia moderneille turvaominaisuuksille

Valkoista lava-autoa kuljettanut nainen kertoi palokunnalle, että hänen kanssaan samansuuntaisesti kulkenut musta auto oli hieman osunut hänen autoonsa, minkä vuoksi nainen oli menettänyt ajoneuvon hallinnan. Naisen auto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi uudelleen mustaan autoon, jonka voimasta lava-auto pyörähti ilmassa ja laskeutui punaisen Hondan päälle.

Hämmentävässä ja pahan näköisessä onnettomuudessa ei onneksi kuollut kukaan – ei edes loukkaantunut. Tapaturmat vältettiin osittain sen vuoksi, että kaikki osalliset käyttivät turvavyötä. Osa kunniasta kuuluu kuitenkin autojen kehittyneille turvaominaisuuksille.

Isot pilarit tuulilasin ja ikkunoiden molemmin puolin haittaavat kyllä näkyvyyttä, mutta niiden olemassaoloon on hyvä syy, kuten tämä onnettomuus todistaa. Autot suunnitellaan siten, että ne pystyvät kannattelemaan katollaan enemmän kuin oman painonsa verran tavaraa, jotta matkustamo ei rusennu edes auton kääntyessä ylösalaisin – tai toisen auton päätyessä katolle.

Onnettomuuksia ja lenteleviä autoja silmällä pitäen: Muistetaan ne turvavyöt ja ollaan iloisia jykevistäkin pilareista!

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat