Mainos

Järkyttävä tilanne Kotkassa: Äiti lukitsi kiukuttelevan 2-vuotiaan kuumaan autoon ja käveli pois – "Tekee vieläkin pahaa"

3:52

Kotkalaisnainen oli aikeissa soittaa poliisille, kun hän havaitsi keski-ikäisen äidin lukinneen vasta parivuotiaan lapsensa kuumaan autoon. Hän ei voinut – eikä voi edelleenkään – uskoa tämän välinpitämättöntä asennetta todeksi.

Pääkuvan video

Testasimme, miten pitkään terve aikuinen pärjää kuumassa autossa

Kotkalainen Päivi Hulmi julkaisi Facebookissa sunnuntai-iltana kirjoituksen aiemmin päivällä todistamastaan tilanteesta. 

Karhuvuoren urheilutalolla sunnuntaipäivää viettänyt Hulmi kertoo kiinnittäneensä parkkipaikalla huomionsa naiseen, joka "raahasi" kiukuttelevaa kaksivuotiasta tyttöä autolle. 

– Jätit istuimeen, kaikki ikkunat kiinni, ja napsautitpa ovet vielä lukkoon ja painelit takaisin urkkarille, Hulmi sanoo punaista pikkuautoa kuljettaneelle naiselle osoitetussa kirjoituksessa.

"Katsoit, ettet ollut tehnyt mitään väärää"

Noin iltapäiväneljän aikaan sattunutta tilannetta todistanut Hulmi oli juuri aikeissa soittaa poliisille, kun äiti palasi takaisin. Itkuinen tyttö oli ollut yksinään kuumassa autossa noin kuusi minuuttia, mutta Hulmin arvion mukaan keski-ikäistä äitiä asia ei tuntunut kiinnostavan.

– Katsoit, ettet ollut tehnyt mitään väärää ja kaasutit tiehesi. Mun tekee vieläkin pahaa, Hulmi jatkaa.

Hulmi kertoo MTV:lle naisen suhtautuneen tilanteeseen välinpitämättömästi, vaikka aurinko porotti suoraan autoon. Hän pohtii, eikö naisen omaatuntoa soimannut lainkaan.

– Näistähän kuitenkin aika tiuhaan helteillä valistetaan, tosin, pitäisihän sen omankin järjen pelata.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja