Mainos

Järkyttävä teko: Airbnb-majoittaja tappoi vieraan – ei maksanut yöpymisestä

Airbnb-majoittaja tuomittiin Australiassa 11 vuoden vankeuteen asunnossaan yöpyneen miehen taposta. Majoittaja oli surmannut miehen, koska hän ei maksanut yöpymisestään. Asiasta uutisoi BBC.

42-vuotias australialaismies myönsi oikeudessa tappaneensa vuonna 2017 asunnossaan Airbnb-majoituspalvelun kautta yöpyneen 36-vuotiaan miehen. Mies myönsi tapon mutta kiisti murhasyytteet. Myös miehen kaksi kämppäkaveria tuomittiin majoittujan taposta.

Mies pidensi yöpymistään viikolla, ei maksanut

Oikeuden mukaan asunnossa surmansa saanut 36-vuotias mies oli yöpynyt asunnossa Melbournessa, koska hän tarvitsi halvan yöpymispaikan henkilökohtaisten ongelmiensa selvittämisen ajaksi.

Hän yöpyi asunnossa ensin viikon, jonka jälkeen hän pyysi asunnossa asuneilta kolmelta mieheltä, voisiko hän pidentää yöpymistä viikolla 210 dollarin hintaan. Viikon päätyttyä hänellä ei kuitenkaan ollut kymmentä dollaria enempää rahaa tilillään, joten mies ei pystynyt maksamaan velkaansa.

Sanoi, ettei aikonut tappaa

11 vuoden vankeustuomion saanut mies pahoinpiteli asunnossa yöpyneen miehen samalla, kun hänen kaksi kämppäkaveriaan pitivät miestä paikoillaan.

Oikeuden mukaan mies oli jatkanut majoittujan pahoinpitelemistä sen jälkeen, kun hän oli menettänyt tajuntansa. Miehen oman kertomuksen mukaan hän oli halunnut 36-vuotiaan miehen vain pyörtyvän eikä hänellä ollut aikomusta tappaa miestä.

Airbnb on kertonut olevansa järkyttynyt tapauksesta. Majoituspalvelu on poistanut kohteen listoiltaan.  

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja