Mainos

Järkyttävä tapaus paljastui: Perhe piti poikaansa säkkipimeässä kellarissa 20 vuotta

0:43

Poliisit ovat löytäneet isän ja äitipuolen kellariin vangitseman miehen Brasiliassa. 36-vuotias mies ehti olla vankeudessa lähes parikymmentä vuotta.

Armando de Andrade löytyi Daily Mailin mukaan vahingossa, kun viranomaiset tutkivat taloja löytääkseen huumejengien jäseniä Sao Paolossa.

Noin 16-vuotiaana kadonnut Armando löytyi sänkyyn sidottuna oman kotinsa pimeästä kellarista. Nyt aikuinen mies vapautettiin eilen.

Silminnäkijöiden mukaan Armandolla oli löydettäessä erittäin pitkät kynnet varpaissa ja sormissa. Lisäksi miehen parta roikkui polvissa saakka.

Paikallisen poliisipäällikön mukaan mies oli elänyt kellarissa 20 vuotta täydessä pimeydessä, ulosteiden keskellä.

Poliisin saattaessa häntä ulos vankilastaan, Armando ei puhunut eikä ilmeisesti tunnistanut pelastajiaan poliiseiksi. Mies vietiin välittömästi sairaalaan.

Daily Mail kertoo, että naapurit kuvailivat Armandoa iloiseksi 16-vuotiaaksi pojaksi, joka piti rullalautailusta ja kitaransoitosta. Kunnes hän äkkiä katosi.

Pojan vanhemmat sanoivat aina kyselijöille Armandon muuttaneen toiseen osaan Brasiliaa, ja että hänellä menee hyvin. Asiasta kertoi alun perin brasilialainen Globo News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.