Järkyttävä herätys: Matkustaja nukahti metroon – syliin kiipesi jättimäinen rotta

Rotatko harmittomia? Rotatko pelkäävät ihmisiä enemmän kuin ihmiset niitä? Näihin väitteisiin tuskin yhtyy tämä newyorkilaiseen metroon nukahtanut mies, joka herää melkoisen iljettävään yllätykseen.

Antony Lin, Instagram-nimeltään copaantl98, julkaisi videon metrossa heräävän miehen sattumuksesta. Videolla jättikokoinen rotta kiipeää miehen jalkaa pitkin tämän syliin ja kohti niskaa. Linin mukaan mies heräsi uuden karvakaverinsa kutitteluun huutaen kauhusta. Eikä ihme.

Aiemmin eräs pariskunta oli jo vaihtanut vaunua rotan nähdessään. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Metro oli juuri saapumassa New Yorkin Manhattanin upouudelle St-Hudson Yardsin asemalle, kun jyrsijä teki peliliikkeensä. Lin kirjoitti Instagramissa miehen heränneen huutaen ja juosseen seuraavaan vaunuun.

Kaikki Instagramin käyttäjät eivät suhtautuneet videoon huumorilla. Monen oli vaikea käsittää, että Lin nauhoitti tapahtuman sen sijaan, että olisi herättänyt miehen ja varoittanut tätä jättiläisrotasta.

"En voi uskoa, että otit tämän videolle sen sijaan, että olisit herättänyt sen tyypin! Ihan oikeasti?"
"Olet ällöttävämpi kuin tuo rotta, kun videoit tämän!"

Rottavälikohtaus tapahtui vain viikkoja sen jälkeen, kun poliisipäällikkö Bill Bratton oli varoittanut metromatkustajia olemaan nukahtamatta, jotta he välttyisivät rikoksen kohteeksi joutumiselta. 

Jyrsijöitä on löytynyt muualtakin – katso video:

Lue myös:

    Uusimmat