Mainos

Jarkko Nieminen SM-kulta kaulassaan – salibandyura loppumassa lyhyeen

Tampereen Classicin toinen peräkkäinen salibandyn miesten SM-kulta teki monesta miehestä tuplamestarin, mutta oli joukossa myös ensimmäisensä saanutta. Tennissuuruus Jarkko Nieminen, 35, pokkasi ensimmäisen mestaruutensa paitsi salibandyssä, myös aikuisten urheiluissa.

– Tenniksessä kyllä junioreissa voitin, mutta aikuisissa en yhtään, Nieminen kertoi kultamitali kaulassaan.

Niemisen kohuttu siirtyminen salibandyhuipulle toi lopulta tilille kolme ottelua runkosarjassa, ja niissä yhden maalin. Pudotuspeleissä miestä ei nähty kantapäävammojen takia.

– Olen ollut loppukesästä lähtien osa organisaatiota ja joukkuetta ja olen erittäin iloinen koko seuran puolesta. On ollut kiva olla osa tätä tarinaa, vaikka en ikävä kyllä ole pystynyt olemaan treeneissä ja kentällä kuin vajaat kymmenen prosenttia siitä, mitä terveenä olisin ollut, Nieminen mietti.

– Mutta jo se, mitä olen tässä ajassa päässyt kokemaan, on hienoa.

Tähän se sitten kuitenkin jää.

– Kuukausi sitten jalat leikattiin, ja aikaisintaan kesäkuun lopulla voi koettaa hölkkäilyä. Haluaisin rääkätä jalkoja useamman kuukauden, varmistua siitä, että kestävätkö (ne) vielä urheilua tosimielessä.

– En voi tässä vaiheessa sitoutua urheilemaan tosimielessä. Kausi tulee vastaan liian nopeasti, jo senkin takia (jatko) tuntuu hyvin epärealistiselta. Täytyy katsella muita juttuja, Nieminen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.