Jarkko Nieminen sai jatkosopimuksen

Entinen huippupelaaja Jarkko Nieminen jatkaa Suomen miesten tennismaajoukkueen kapteenina kolmevuotisella sopimuksella.

Jatkosopimus Suomen tennisliiton kanssa syntyi mutkattomasti.

– Tuntuu tosi hyvältä, sillä olen nauttinut kapteenin roolista todella paljon. Molemmin puolin oli selvä tahtotila ja motivaatio jatkaa nyt vuoden vaihteessa katkolla ollutta sopimusta, Nieminen kertoi tiedotteessa.

Nieminen aloitti kapteenina vuonna 2018 ja on luotsannut Suomea menestyksekkäästi Davis Cupissa, jossa maajoukkue on edennyt tänä vuonna kahdeksan parhaan joukkoon. Maailmanlistalla Suomi on 14:ntenä ja Euroopan maista kymmenentenä.

– Jarkon panos on ollut viimeisten vuosien ajan todella merkityksellinen. Arvostamme hänen työtään ja kokemustaan. On upeaa nähtävää, kun hän jakaa tietotaitoaan maajoukkuetoiminnassa ja laajemminkin tennisyhteisössämme, liiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoi.

Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho ennakoi suomalaisryntäystä Davis Cup -pudotuspeleihin: "Näyttää, että Malaga on sinivalkoinen marraskuussa" 1:04
Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho ennakoi suomalaisryntäystä Davis Cup -pudotuspeleihin: "Näyttää, että Malaga on sinivalkoinen marraskuussa."

Lue myös:

    Uusimmat