Jari-Matti Latvalalle iskuja vyön alle – sivaltajana todellinen rallilegenda: "Hän maksoi minulle liikaa"

M-Sportin Malcolm Wilson vitsaili Jari-Matti Latvalasta – Toyotan suomalaispomo nauroi vieressä 0:53
M-Sportin Malcolm Wilson vitsaili Jari-Matti Latvalan kustannuksella – Toyotan suomalaispomo nauroi vieressä.

Toyotan tallipomo Jari-Matti Latvala ja M-Sportin rallitiimin omistaja Malcolm Wilson kertasivat Ruotsin MM-rallin alla myös ex-suomalaiskuskin aikoja Fordin ratissa. Latvala sai muistelojen aikana muutaman piikin suuntaansa.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.
To: Testi-ek klo 10 ja EK1 klo 20.45 alkaen
Pe: EK:t 2-9 klo 9.50 alkaen
La: EK:t 10-18 klo 9.50 alkaen
Su: EK:t 19-22 klo 8.50 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Tilaisuus, jossa oli mukana myös Hyundain tallipäällikkö Cyril Abiteboul, eteni lämminhenkisesti, mutta Latvala sai myös muutaman iskun vyön alle. 

Ensimmäinen tuli, kun Wilson ja Latvala kommentoivat mahdollista autokauppaa, joka koskisi Ford-rallitykkiä, jolla Latvala ajoi uransa ensimmäiseen WRC-voittoon Ruotsissa vuonna 2008. 

– Annatko hänelle hyvän hinnan? Tilaisuuden vetäjä kysyi Wilsonilta. 

– En, koska hän maksoi minulle liikaa ajaessaan tallissani, rallikonkari vastasi viitaten Latvalan maineeseen ulosajoja tehtailleena kuskina. 

Kommentille naureskellut Latvala, 38, totesi, että hän muistaa 16 vuoden takaisen Ruotsin MM-rallin elävästi. Ford-tiimin kauden avaus Monte Carlossa oli sujunut surkeasti ennen sitä. 

 – Minun piti osoittaa, että kuulun talliin, joten paineet olivat valtavat. 

– Muistan käytännössä jokaisen erikoiskokeen ja sen, miten kisa eteni. Se oli ensimmäinen voittoni, ja se oli yllätys. Se oli valtava hetki, ja se tuo mieleeni hyviä muistoja aina kun tulen Ruotsiin, Latvala kommentoi.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Kun puheeksi tuli Wilsonin itse ajamat kisat Ruotsissa, Latvala väläytti mainetta kerännyttä rallitietouttaan. Hän muisti lennosta, että Wilson johti Ruotsin kisaa sen alkuvaiheessa vuonna 1993. 

– Johdin kyllä tuolloin, mutta sitten tein sen mitä yleensä eli ajoin tieltä… aivan kuten Jari teki muutaman kerran, Wilson pamautti. 

Wilsonin omistaja M-Sport juhli vuosi sitten Ruotsissa Ott Tänakin voittoa. Tällä viikolla ykkössija Grégoire Munsterin ja Adrien Fourmaux'n avulla vaatisi monta ihmettä. 

Katso pääkuvan videolta Wilsonin kuittailua vieressä naureskelleelle Latvalalle. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat