Japanilainen muotiketju Uniqlo lanseeraa vaatemalliston yhteistyössä Finlaysonin kanssa – myyntiin maailmanlaajuisesti

7:33
Videolla vinkkejä vaatteiden huoltamiseen.

Maailman suurimpiin muotiketjuihin kuuluva Uniqlo tekee vaatemalliston yhteistyössä Finlaysonin kanssa. Uniqlo tunnetaan kohtuuhintaisista ja laadukkaista tuotteistaan.

Mallisto tulee myyntiin maailmanlaajuisesti maaliskuun alussa yli kahteen tuhanteen Uniqlon liikkeeseen. Se koostuu naisten vapaa-ajan asuista ja lastenvaatteista. Mallisto sisältää 42 eri tuotetta, joihin kuuluu muun muassa naisten t-paidat, laukut, vauvojen bodyt ja lasten t-paitamekot.

– Finlaysonin kauniit graafiset muodot ovat saaneet inspiraationsa suomalaisten ainutlaatuisesta suhteesta luontoon ja istuvat hienosti vaatteisiin, jotka olemme yhdessä suunnitelleet. Tekemällä yhteistyötä Finlaysonin kaltaisten brändien kanssa syvennämme ymmärrystämme Pohjolasta, sanoo tiedotteessa Uniqlon yhteistyömallistoista vastaava johtaja Rei Matsunuma.

Vaatteissa tullaan näkemään Finlaysonin kuoseista Elefantti, Omppu, Coronna, Pilkkuva, POP, Anni, Ulpu, Ainikki ja Ajatus.

S06_FINLAYSON-UNIQLO_3766-scaled

Mallisto koostuu naisten vapaa-ajan asuista ja lastenvaatteista. Tuotteita koristaa yhdeksän eri Finlaysonin kuosia. Kuva: Finlayson

Finlayson tavoittelee viennin kasvua

Finlayson on panostanut vientiinsä ja pyrkinyt luomaan kasvua muun muassa Aasian markkinoilla. Finlaysonilla on 9 myymälää ja 9 shop-in-shopia Hong Kongissa ja Kiinassa sekä verkkokauppa Japanissa.

Uniqlolla on myymälöitä yli 20 maassa Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa.

– Uniqlo-yhteistyö on pienelle suomalaiselle kodintekstiilivalmistajalle merkittävä, sillä Uniqlon myymälöiden ja globaalin markkinoinnin kautta Finlayson tulee tutuksi sadoille miljoonille designista kiinnostuneille ympäri maailman, Finlaysonin vientijohtaja Tiina Mikkonen sanoo tiedotteessa.

Finlaysonin kanssa tehtävä mallisto on osa Uniqlon vuoden 2020 UT-yhteistyömallistoa. Siinä on mukana kuuluisia brändejä, kuten Anna Sui.

Lähde: Finlayson

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja