Janssonin kiusaus 28.9.2001

Vietetään Janssonin kiusaus -päivää, kokkina Petri Kolmonen

125 g anjovisfileetä
10 suikaloitua perunaa
1 iso sipuli
2 dl kermaa
3 rkl anjovislientä
2 rkl voita
korppujauhoja

1. Voitele uunivuoka
2. Levitä puolet suikaloiduista perunoista uunivuokaan.
3. Ripottele sulputtu sipuli perunoiden päälle.
4. Asettele anjovisfileet perunoiden päälle.
5. Kaada loput perunasuikaleet uunivuokaan.
6. Sekoita kerma ja anjovisliemi ja kaada vuokaan.
7. Sirottele korppujauhoja pinnalle.
8. Paista 225 asteessa n. 40 min.

Tarjoa etikkakurkun tai punajuuren kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja