Mainos

Janssonin kiusaus 28.9.2001

Vietetään Janssonin kiusaus -päivää, kokkina Petri Kolmonen

125 g anjovisfileetä
10 suikaloitua perunaa
1 iso sipuli
2 dl kermaa
3 rkl anjovislientä
2 rkl voita
korppujauhoja

1. Voitele uunivuoka
2. Levitä puolet suikaloiduista perunoista uunivuokaan.
3. Ripottele sulputtu sipuli perunoiden päälle.
4. Asettele anjovisfileet perunoiden päälle.
5. Kaada loput perunasuikaleet uunivuokaan.
6. Sekoita kerma ja anjovisliemi ja kaada vuokaan.
7. Sirottele korppujauhoja pinnalle.
8. Paista 225 asteessa n. 40 min.

Tarjoa etikkakurkun tai punajuuren kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.