Jännittynyt hetki koiranulkoiluttajan ja hirven välillä tallentui kameralle: "Kohtaisin mustakarhun mieluummin..."

Latautunut hetki koiranulkoiluttajan ja hirven välillä tallentui kameralle 1:04
Greg tallensi hänen ja hänen koiriensa jännittyneen kohtaamisen postilaatikkoa nuuskivan tien tukkeen kanssa.

Alaskalaismies oli ollut ulkoiluttamassa koiriaan, kun yllättäen vastassa olikin hirvi.

Alaskalainen Greg Booth jakoi videon latautuneesta kohtaamisestaan hirven kanssa. Mies oli ollut palatessaan metsälenkiltä takaisin tielle, jonne oli jättänyt autonsa parkkiin, kun edessä seisoi ihka elävä hirvi. 

– Olin juuri palaamassa koirieni kanssa metsälenkiltä, kun polun päässä tiellä tiellä oli hirvi. Sen ohi piti päästä, Greg kertoo tilanteen syntymisestä.

Greg kuvasi puhelimellaan kohtaamisen talteen ja julkaisi sen myöhemmin Facebookissa.

– Meillä oli pieni kohtaamisen hirven kanssa kesken koiralenkkimme. Tilanne oli hetken aikaa hiukan jännittynyt! Kohtaisin mustakarhun milloin tahansa mieluummin kuin hirven! Grerg kirjoittaa videon saatetekstissä.

Katso kohtaaminen yllä olevalta videolta!

Koirat tuijottivat hirveä

Hirvi haisteli muovista postilaatikkoa hyvin kiinnostuneena sen turpaan tunkeutuvista aromeista, joten mies ajatteli, että voisi hiipiä hirven ohi turvallisesti. Toisin kuitenkin kävi.

– Odotin jonkin aikaa ja lopulta päätin hiipiä sen ohi, mutta se lähti heti astelemaan minua kohti, Greg muistelee uhkaavaa tilannetta.

Miehen koirat eivät olleet seuranneet takavasemmalta ohi yrittänyttä omistajaansa, vaan olivat jääneet polun päähän tuijottamaan hirveä.

– Toinen koiristani huomasi hirven liikkuvan, haukahti vihaisesti ja liikahti sitä kohti. Hirvi huomasi sen ja se selvästi käänsi hirven huomion pois minusta, Greg muistelee.

Hirven hämmennyksen turvin Greg kiirehti autolleen.

– Pian sen jälkeen koiratkin uskalsivat tiellä seisovan hirven ohi ja pääsimme pois sieltä, hän kertoo.

Lähteet: Viral hog/Kameraone ja Greg Booth/Facebook

Lue myös:

    Uusimmat