Jännittävin seksipaikka: Auto tai vieras sänky!

Trojan-kondomimerkin tutkimuksen mukaan seksi on jännittävintä autossa. Moni haaveilee seksistä rannalla.

Trojan-kondomimerkin tutkimuksen mukaan amerikkalaisten jännittävin seksipaikka on auto, kertoo content.usatoday.com. 48 prosenttia amerikkalaisista piti autoa jännittävimpänä paikkana lemmenleikeille; kakkossijalle ylsi yllättäen jonkun muun sänky, jossa oli ilotellut 33 prosenttia vastaajista.

Tutkimuksessa kartoitettiin myös eroottisia unelmia. Miesten haaveissa siintää kirkkaimpana pääsy kymppikerhoon, sillä 33 prosenttia miehistä haluaisi tehdä "sen" lentokoneessa. Naisten suosikkihaavepaikka oli ranta, josta haaveili 26 prosenttia vastaajista.

Kumpi voitti, avioitunut vai sinkku?

Keskivertoamerikkalainen harrastaa seksiä 120 kertaa vuodessa, siis 2,3 kertaa viikossa! 76 prosenttia on lemmenleikkeihinsä tyytyväisiä, vaikka 63 prosenttia haluaisi seksiä useammin.

Tutkimuksessa selvisi myös, että eniten seksiä harrastetaan Los Angelesissa ja Houstonissa. Vähiten peittoa heilutetaan Philadelphiassa ja Dallasissa. Määrä ei kuitenkaan korvaa laatua, sillä Philadelphiassa tyytyväisyys seksiin oli korkeinta: 82 prosenttia ilmoitti olevansa tyytyväinen erotiikkaelämäänsä, kertoo content.usatoday.

Aviopareista 82 prosenttia piti seksielämäänsä tyydyttävänä. Sinkuista samaa mieltä oli 71 prosenttia. Avioituneet harrastivat lemmenleikkejä 109 kertaa vuodessa. Tällä saralla sinkut veivät voiton: he kun saivat seksiä 130 kertaa vuodessa.


MTV3/Helmi

Lähde: Content.usatoday.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja