Mainos

Jännittävät roolileikit

Silmien sitominen sulkee yhden aistin, mutta tekee muut tavallistakin terävämmiksi. Tunnet kosketuksen tavattoman herkästi, koko kehosi on hereillä.

Kahleet käsissä, jopa nilkoissa naulitsevat sinut paikoilleen rakastajasi otteen alle, mutta liikkumattomuuden vastapainoksi saat odotuksen ja kaipauksen tuoman jännittävän nautinnon. Et näe mitä tapahtuu, voit vain odottaa seuraavaa suudelmaa, hipaisua, kylmän tai kuuman kirpaisevaa kosketusta... mutta missä, minne?

Mukavimmillaan soft bondage on nautinnollista aistien leikkiä, jossa jännitystä tuo myös mahdollisuus houkutella kumppani sellaiseen kokemukseen, mihin ilman roolileikkiä ei uskaltaisi lähteä. Side silmillä ja pehmustetut käsiraudat avaavat lukemattomia mahdollisuuksia nautinnolle, jonka rajana on vain mielikuvitus. Jääkaapistakin löytyy monta mukavaa asiaa, jotka suljetuin silmin iholle osuessaan tuottavat paljon mielihyvää sekä sidotulle että sitojalle.

Eroottisen bondageseikkailun voivat täydentää myös syötävät vartalomaalit tai puhaltamalla kuumenevat hierontaöljyt, joita löydät myös Helmi-kaupan hyllyiltä.

Lauluissakin sanotaan, että "kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän." Helmi-kaupan Bondage-

pakkauksessa on mukana myös pehmeä nahkaruoska. Kevyt sivallus iholle tuottaa terävän aistikokemuksen, jonka nautinnollisuus saattaa yllättää. Näissä leikeissä on kuitenkin tärkeää yhteinen sopimus ja täydellinen kunnioitus ja luottamus. Kyse on yhteisestä roolileikistä, josta molempien tulee nauttia.

Voit valita leikkeihisi myös naisellisen väriset pehmustetut silmälaput ja satiininauhat. Näin saat sänkyysi hieman ylellisyyttä.

Muista kuitenkin, että bondageleikin tarkoitus on ainoastaan tuottaa nautintoa, ei pelkoa. Sopikaa ennen leikin aloittamista turvasana, jonka kuullessaan sitojan on heti vapautettava "vankinsa". Varsinkin ensimmäistä kertaa sitomista kokeilevalle kokemus saattaa olla ahdistava - silloin leikkiä ei kannata jatkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.