Jännittävä aikamatka maailman ylellisimmällä junalla – katso kuvat!

Vielä on mahdollista virittäytyä vanhan maailman junamatkailun tunnelmaan ja nauttia huomaavaisesta palvelusta, teehetkistä ja kynttiläillallisista tyylikkäässä kyydissä. Mikäli mahtavat maisemat ja menneen maailman loisto kiehtovat, suuntaa Etelä-Afrikkaan.


Maailman ylellisimmäksi luksusjunaksi mainostettu Rovos Rail, eli Pride of Africa, on nimensä veroinen. Rovos Railin junasafari tutustuttaa Afrikan ihmeisiin tyylikkäästi ja ikimuistoisesti.
Rovos Railin kyydissä voit matkustaa Kap Kaupungista Pretoriaan tai Etelä-Afrikan viinimaille, Viktorian putouksille, Namibian aavikoille tai jopa Kairoon saakka. Junamatkan aikana voit tutustua vaikkapa luonnonpuistoihin, viininviljelykseen tai vaikkapa eteläafrikkalaiseen keittiöön.

Erityisen hienoa on hypätä junaan Pretoriassa koloniaalista tyyliä edustavalta Capital Park -asemalta, jolloin pääset virittäytymään saman tien menneen maailman tunnelmaan.


Edvardiaaniseen tyyliin sisutetussa junassa matkustaminen on tehty mukavaksi. Tämän junan sviitit ovat aivan toista maata kuin yöjunan punkat Lapin reissulla. Ravintolavaunussa nautitaan viiden tähden illallisia, joilla saatetaan tarjoilla vaikkapa krokotiilia tai antilooppia. Junan Observation-vaunussa voi ihailla maisemia, kiikaroida villieläimiä ja kilistellä samppanjalla.


Junamatka Pretoriasta Viktorian putouksille kestää Rovos Railin kyydissä kolme päivää. Perille saavutaan takuulla tyylikkäästi ja unohtumatonta kokemusta rikkaampana, vaikka kukkaroa matka keventääkin vähintään yli 1200 euron verran. 

Kuvat Rovos Rail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja