Jannika B julkaisi pakahduttavan suloisen kuvaparin: "Hän pötkähti vauhdilla maailmaan"

3:09
Jannika B sädehti Venla-gaalan punaisella matolla odottaessaan pienokaistaan: "Piti teetättää puku, että mahtui maha kyytiin"

Jannika B ja Toni Wirtanen saivat toisen lapsensa noin viikko sitten. 

Laulaja Jannika B ja hänen aviomiehensä, Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen saivat noin viikko sitten toisen lapsensa.

Jannika julkaisi nyt Instagram-tilillään kuvaparin, ennen ja jälkeen raskauden.

Ensimmäisessä peiliselfiessä laulaja pitää sylissään vastasyntynyttä vauvaansa. Toinen kuva on otettu samasta paikkasta ja samat vaatteet päällä, erona ainoastaan se, että pienokainen on vielä äitinsä vatsassa.

– Eka kuva on otettu tänään. Toinen kuva tasan viikko sitten kun bailasin mm. Elton Johnin ja Dua Lipan tahtiin bebeä pihalle. (Suosittelen lämmöllä musaa kivunlievityksenä) Sit hän pötkähti vauhdilla maailmaan ja muutti meille. Onhan tämä elämä ihmeellistä, Jannika kirjoittaa kuvaparinsa yhteyteen. 

Voit selata kuvia nuolesta. 

Artisti kertoi keväällä Venla-gaalassa tehneensä studiolla uutta musiikkia raskauden aikana.

Pariskunnalla on ennestään tänä syksynä esikoulun aloittanut Martta-tytär. Jannika B kirjoitti aikaisemmin Instagramissa, että perheen elämässä tapahtuvat muutokset ovat herättäneet hänessä ristiriitaisia tuntemuksia.

– Martta aloitti tänään esikoulun ja pian meitä on neljä. Tulevaisuus jännittää ja ihastuttaa ja samalla luopuminen ja muutos pelottaa. Yritän kiitollisena ottaa kaiken vastaan, mutta helppoa se ei aina ole, hän kuvaili tuntojaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja