Jannika B:n gaalatyyli ei pettänyt tälläkään kertaa – teetätti asun raskausvatsalleen sopivaksi: "...että maha mahtuu kyytiin"

3:09
Jannika B saapui Kultainen Venla -gaalaan punaisessa asussa.

Jannika B odottaa toista lastaan.

Laulaja Jannika B tunnetaan tyylitaiturina, eikä tähden maku pettänyt tälläkään kertaa Kultainen Venla -gaalassa. Yllään hänellä oli punainen luomus, joka imarteli toista lastaan odottavaa laulajaa.

– Kiitos, terveisiä Heinolaan Riia Lampiselle joka on tämän visioni ommellut. Sen takia piti vähän teettää pukua, että mahtui maha kyytiin, onnea säteilevä äiti kiitteli.

Haastattelussa Jannika kertoo, että korona-aika ei ole muuttanut hänen tai miehensä Toni Wirtasen elämää juuri lainkaan. Pariskunta elää tavallista lapsiperhearkea.

– Olemme poikkeuksellisen paljon normaaliin perheeseen verraten kotona. Olemme tehneet 10 vuotta työt kotoa, mieheni jo 30 vuotta. Se helpottaa, kun meillä on sama työ ja päivärytmi.

Muusikkopariskunta on tottunut siihen, että viikot kuluvat muutoinkin kotosalla - viikonloput puolestaan ovat yleensä menneet keikkojen parissa. 

– Sinänsä se on tragikoomista, että korona ei ole ihan hirveästi arkeamme muuttanut. 

Vain elämää -tähti paljastaa myös olleensa luovan prosessin keskellä. Uutta musiikkia on kirjoitettu runsaasti koronan vietyä keikat.

– Olen ollut todella paljon studiolla. Nyt on ihanaa tehdä uutta musiikkia ja keskittyä siihen ja mahan kasvattamiseen, hän nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja