Janni Hussi sai suurta ylistystä MM-debyytistä – kuuntele näyte huipennuksen hetkeltä

Näin Janni Hussi luki nuotteja ensimmäisessä MM-rallissaan – "Erittäin kypsä suoritus" 1:48
Katso video: Näin Janni Hussi luki nuotteja ensimmäisessä MM-rallissaan – asiantuntija Jari Ketomaa ylisti suoritusta.

MTV Urheilun asiantuntija Jari Ketomaa vaikuttui Janni Hussin suorituksesta kartanlukijana Ruotsissa tämän ensimmäisessä MM-rallissa.

Hussi debytoi MM-tasolla lukien Skodalla nuotteja Lauri Joonalle, jonka kartanlukijana hän toimi jo viime vuonna EM-sarjassa. Kaksikko sijoittui nyt Ruotsin MM-rallissa WRC2-luokassa kuudenneksi ja nappasi lisäksi yhden MM-pisteen.

Jari Ketomaa kehui sunnuntaina kilpailun päättäneellä Power Stage -erikoiskokeella Hussin suoritusta kartanlukijana "tosi hienoksi, erittäin kypsäksi ja esimerkilliseksi".

– Ei ole helppo homma – eka MM-ralli tuossa vauhdissa. Joona on huippukuljettaja, kovassa vauhdissa joutuu tekemään töitä, Ketomaa ruoti.

– On rankka kokemus mennä tuollainen viikko läpi, illalla katsoa aina videoita ja hieroa nuottia kohdalleen hotellihuoneessa. On pitkät rallipäivät.

Kuuntele ylälaidan videolta, miten Hussi luki Joonalle nuotteja Ruotsin MM-rallin huipentaneella Power Stagella.

Hussi debytoi kartanlukijana puolitoista vuotta sitten Sami Pajarin rinnalla Lahden historic-rallissa. Viime kaudella hänet nähtiin paitsi Joonan parina myös Heikki Kovalaisen kartturina SM-sarjassa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat