Janne Pekkalan kassi:

- siikafile - veripalttua - pekonia - rieskaa - lanttu - 4 porkkanaa - varsiselleri - omena - tyrnimarjoja - tervapastilleja

Markus Maulavirran ja Janne Pekkalan menu:

Rössypottu

porkkanaa (pieninä kuutioina) lanttua (pieninä kuutioina) sipulia (pieninä kuutioina) perunaa (pieninä kuutioina) voita vettä persiljaa

Kuullota vihanneskuutiot voissa ja lisää vesi sekä suola. Keitä vihannekset kypsiksi ja lisää kuutioidut palttupalat ja kiehauta. Mausta hienoksi leikatulla persiljalla. Halutesssasi voit soseuttaa hienoksi.

Tyrnimarinoitua siikaa

tyrnimehua ohuita siikaviipaleita

Sivele siikaviipaleet tyrnimehulla ja anna marinoitua muutama minuutti. Tarjoa keitinperunan kanssa.

Tiristettyä siikaa ja tyrnikastiketta

siikaa tyrnimarjoja fariinisokeria

Suikaloi siikaa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Keitä tyrni pienessä vesitilkassa ja paseeraa. Mausta fariinisokerilla ja suurusta Maizenalla.

Liekitetty uuniomena

Kuori omena ja täytä voilla. Laita kuumaan uuniin 15 minuutiksi. Keitä leijonapastillit vedessä kunnes liuenneet. Tarjoile omena leijonapastillikastikkeen kera.

Lue myös:

    Uusimmat