Janne Kataja: Joulu lasten ehdoilla

Tuubi-ohjelmassa keväällä hauskuuttava Janne Kataja viettää joulua tänä vuonna aiempaa rennommin.

MTV3-kanavan Tuubi-ohjelmassa tutustutaan keväällä Youtuben värikkääseen antiin, kun Vappu Pimiän juontama leikkimielinen kisailu starttaa maaliskuussa. Janne Kataja ja Sami Hedberg hauskuuttavat kapteeneina joukkueissa, joiden vieraileviksi tähdiksi saapuu joka jaksossa tunnettuja suomalaiskasvoja.

Joulua toinen kapteeni Janne Kataja kertoo viettävänsä tänä vuonna aiempaa rennommin ottein.

– Yleensähän joulua suunnitellaan tarkoin, mutta tänä vuonna en itse suunnittele sitä lainkaan. Silloin vain tulee turhaan paineita ja joku todennäköisesti pettyy, Kataja toteaa.

Aattopäivän ohjelmasta mies on vielä täysin tietämätön, mutta perinteisiä jouluherkkuja mies toivoo pääsevänsä maistelemaan paikasta riippumatta.

– Eiköhän suvussa jollain ole aina se joulupöytä katettuna ja omastakin kaapista ne ainekset tarvittaessa löytyy.

– Lasten ehdoilla joulu on yleensäkin menty ja pidetty huolta siitä, että he pääsevät nauttimaan niistä tärkeimmistä perinteistä.

Aikuisten kesken Katajalla ei enää viime vuosina ole ollut tapana vaihtaa lahjoja, mutta lapsuuden jouluissa oli toisin. Ikimuistoisimman joululahjansa mies saikin 10-vuotiaana.

– Olin toivonut VHS-videoiden editoimislaitetta, koska tein jo tuossa iässä omia elokuvia. En ollut uskonut saavani sitä, koska ne olivat siihen aikaan niin kalliita.

Aattona kääreistä kuitenkin paljastui juuri haaveksittu lahja:

– Minulle oli hankittu sellainen käytetty alkukantainen kone, jolla sai lisättyä aloitustekstiä ja musiikkeja videoihin. Sinä jouluna sain vain sen yhden ainoan paketin, mutta se oli todella mieluinen!

TUUBI MTV3-kanavalla perjantaisin kello 21 alkaen 7.3.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja