Janina Fry, 48, hehkuu upeassa otoksessa – bikinikuva saa seuraajat liekkeihin

4:18
Janina Fry kertoo, miten oppi elämään syöpägeenin kanssa.

Janina Fry julkaisi tyrmäävän otoksen Instagramissa.

Yrittäjä ja malli Janina Fry, 48, on parhaillaan reissussa Yhdysvalloissa. Fry on julkaissut matkaltaan lukuisia otoksia Instagramissa. Uusimmassa kuvassa kaunotar poseeraa mustissa bikineissä pylvääseen nojaten.

– Täysin latautunut. Anna tulla vuosi 2022, Fry kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Seuraajat kommentoivat tähden upeaa otosta useiden sydän – ja liekkiemojien kera.

Vuodenvaihteessa Fry julkaisi kuvan, kun hän kävelee rannalla paljain jaloin mustassa mekossa. Kuvan yhteyteen kirjoitetussa tekstissä hän kertasi, millainen viime vuosi oli.

– Oi elämä! Vuoden viimeiset päivät olen hengittänyt Pohjois-Atlantin huumaavaa merituulta. Tämä mennyt vuosi on sisältänyt niin paljon suuria tunteita joista muutaman mainitakseni ovat iloa, jännitystä, pelkoa, kauhua, innostusta, haikeutta, surua, ahdistusta, ikävää, levottomuutta, riittämättömyyttä, rakkautta, kiitollisuutta sekä muuten vaan muutoksia muutoksien perään. Tarvitsen maadoittumista enemmän kuin koskaan sekä kynää ja paperia jotta voin kirjoittaa ajatukseni ja tunteeni auki. Toivon uudelle tulevalle vuodelle ennen kaikkea terveyttä, voimaa, elämäniloa, inspiraatiota itsensä toteuttamiseen ja mielenrauhaa meille kaikille, Fry kirjoitti.

Fry nähtiin toissa syksynä suositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Anssi Heikkilän kanssa. Pari putosi kuudennessa jaksossa.

Fry asuu perheineen Ruotsissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja