Jani Sievinen julkaisi herttaisen kuvan – kirjoittaa kirjeitä lapsilleen: "Piti leikata pari kuvaa Robinista"

Ex-uimari Jani Sievinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän paljastaa kirjoittavansa lapsilleen kirjeitä.

Katso videolta artikkelin yltä Jani Sievisen tunnelmia Linnan juhlista.

Urallaan olympiahopeaa ja lukuisia mestaruuksia voittanut uimari Jani Sievinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan kirjeistä, joita hän on kirjoittanut lapsilleen. Sievisen lapset asuvat Norjassa.

Kuvan yhteydessä Sievinen paljastaa lastensa fanittavan poptähti Robinia. Tämän vuoksi ex-uimari on leikellyt kirjeisiin kuvia armeijan vastikään aloittaneesta tähdestä.

– Olipa hauska kirjoittaa kirjeitä. Parantaa kaikkien kirjoitustaitoa. Ja piti leikata pari kuvaa Robinista Seiskasta, Sievinen kirjoittaa Instagram-tilillään.


Jani Sievinen erosi entisestä vaimostaan Marista (o.s. Samuelsen) toukokuussa 2014. Muutaman kuukauden kuluttua Sievinen löysi rinnalleen uuden rakkaansa, jonka kanssa hän on pitänyt yhtä tiiviisti siitä saakka.

Mari Samuelsen puolestaan muutti eron myötä kotimaahansa Norjaan, minne lähtivät mukaan myös hänen ja Janin yhteiset tyttäret. Myös Mari on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden norjalaismiehestä.

Avioliitto norjalaisen kanssa oli hopeaa Atlantan olympialaisissa vuonna 1996 voittaneen Sievisen toinen. Hän oli aiemmin naimisissa Susanna Sievisen kanssa. Avioliitossa syntyi kaksi poikaa.

Lue myös:

    Uusimmat