Janet Jacksonin muskelit hämmästyttivät – katso kuvat!

Janet Jackson näyttää seuraavan Cameron Diazin, Madonnan ja Paris Hiltonin pumpattuja jalanjälkiä. Tähti esitteli eilen pullottavia käsilihaksiaan keikallaan Los Angelesissa.

44-vuotias laulaja Janet Jackson näyttää treenanneen todella ahkerasti. Hän esiintyi Los Angelesin konserttilavalla farkuissa ja kireässä valkoisessa topissa, joka paljasti todella vahvannäköiset käsilihakset.

Tähti on parhaillaan Janet Number Ones Up Close And Personal -kiertueella, jota hän kuvailee suurimmaksi, jota on koskaan tehnyt. Helmikuussa startannut kiertue sisältää 35 konserttia ympäri maailman.

Jackson mainostaa myös kirjaansa True You, joka keskittyy hänen imago- ja itsetunto-ongelmiin. Laulaja on kärsinyt kauan painon jojoilusta. Vain neljä vuotta sitten hän painoi 27 kiloa enemmän.

– Tunsin itseni silloin masentuneeksi ja epäviehättäväksi ja sitä kesti hyvin kauan, Jackson kertoi viime kuussa Piers Morganin keskusteluohjelmassa.

Jackson puhui myös kuuluisasta veljestään Michael Jacksonista, kuvaillen häntä hyvin herttaiseksi, hyväntahtoiseksi ja uskomattoman fiksuksi, jolle rakkaus oli aina tärkeintä.

– Hän tiesi kuka hän oli.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja