Jan Zelezny Pitkämäen valmentajaksi!

Keihäänheiton kolminkertainen olympiavoittaja ja kolminkertainen maailmanmestari sekä nykyisen maailmanennätyksen (98.48) haltija Jan Zelezny liittyy Tero Pitkämäen valmennustiimiin.

Myös Hannu Kangas jatkaa Pitkämäen henkilökohtaisena valmentajana. Valmennusohjelmat ja leiritykset tullaan suunnittelemaan yhdessä.

Valmentajien osuudet käytännön valmentamisessa painottuvat siten, että Kangas vastaa kotimaassa tapahtuvasta harjoittelusta ja Zelezny leiritoiminnasta kuten esimerkiksi 1-2 kuukauden leiristä kevättalvella/keväällä.

- Uskomaton asia, että meille järjestyi tällainen mahdollisuus, ja on upea asia, etteivät maiden rajat rajoita yhteistytötä. Todella hieno ele myös tsekkiheittäjiltä, että hyväksyivät tämän yhteistyön, Pitkämäki ja Kangas totesivat tiedotteessaan.

Myös Zelezny on innoissaan yhteistyöstä.

- Olen aina pitänyt Teroa hyvin erityisenä ja lahjakkaana heittäjänä, joka on ollut erilainen muihin heittäjiin verrattuna.

Erityisesti Monacon GP-finaalin voitto vuonna 2005 tuloksella 91,33 teki suureen mestariin vaikutuksen. Vaikka tänä kesänä Pitkämäen heitot ovatkin jääneet lyhyiksi, Zelezny ei heitä kirvestä kaivoon.

- Vaikka kulunut kausi oli muun muassa sairastumisen vuoksi Terolle vaikea, näen hänessä silti edelleen valtavasti potentiaalia, Zelezny sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja