Hollywood-tähti Brad Pitt avautui uskostaan: "Olen käynyt läpi kaikki"

Hollywood-tähti Brad Pitt kertoo GQ-lehden haastattelussa uskonsa Jumalaan muuttuneen vuosien saatossa yksinkertaisemmaksi.

Hollywoodin suosikkitähti näyttelijä Brad Pitt avautuu uskonasioistaan GQ-lehden haastattelussa. Mies kertoo kasvaneensa konservatiivisessa perheessä ja saaneensa kristityn kasvatuksen.

55-vuotias Pitt kertoo kyseenalaistaneen kristinuskon usein elämänsä aikana, mutta se on kuitenkin toiminut hänelle ajoittain.

– Olen käynyt läpi kaikki. Tarraudun uskoon, Pitt aloittaa.

– Kun päädyin omilleni. Hylkäsin uskon kokonaan ja kutsuin itseäni agnostikoksi. Kokeilin muutamaa uskonnollista juttua, mutta se ei tuntunut oikealta, Pitt kuvailee nuoruuttaan.

Hän kertoo pitäneensä itseään ateistina hetken aikaa kapinoidakseen.

– En oikeasti ollut ateisti, mutta halusin luokitella itseni siksi silloin, mies jatkaa.

Myöhemmin hän lähentyi uudelleen uskonsa kanssa.

– Löysin itseni jälleen uskomasta – en tykkää käyttää hengellisyys-sanaa. Vain usko siihen, että olemme kaikki yhteydessä, Pitt kuvailee lehdelle.

Pittin uusin Ad Astra -niminen elokuva kertoo yhteyden löytämisestä.

Mies esittää Roy McBride nimistä hahmoa, joka on kuuluisan kadonneen astronautin poika. Astronautti katosi lähtiessään etsimään maan ulkopuolista elämää.

Kadonnut isä uskoi vahvasti avaruuden ulkopuoliseen elämään, sekä Jumalaan. Poika aikoo mennä syvälle avaruuteen saadakseen yhteyden isäänsä.

lähteet: GQ, Huffpost, 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja