Jälleen kova paluumuuttaja: Huuhkajien puolustaja palaa Veikkausliigaan: "Onhan tämä unelmavahvistus"

Suomen maajoukkueen laitapuolustaja Albin Granlund palaa Veikkausliigaan ulkomaan kierrokseltaan Puolan pääsarjasta Stal Mielecistä.

Kesäkuun lopussa puolalaisseurasta sopimuksen päättymisen jälkeen lähtenyt Albin Granlund on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

Granlund, 32, oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta saarelaisten riveissä 2016, mistä hänen matkansa jatkui Ruotsin Allsvenskaniiin ja myöhemmin Puolan Stal Mieleciin.

Granlund on jo ennen sopimuksen tekemistä harjoitellut Grönvittin riveissä. Hän voi pelata jo huomenna sunnuntaina Ilvestä vastaan.

– Tuntuu hienolta palata IFK Mariehamniin. Minulla on mahtavia muistoja edellisestä jaksostani seurassa ja pääsin silloin kokemaan jotain urani huippuhetkiä, Granlund sanoo IFK:n tiedotteessa.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson on innoissaan Granlundin sopimuksesta.

– Onhan tämä unelmavahvistus, kun Albin palaa meille ja vahvistamaan joukkuetta syksyn kynnyksellä. Meillä on edelleen vaikka mitä pelattavaa liigassa ja kun nyt saamme sellaisen laatupelaajan kuin Albin, terävöittää se joukkuetta ennen tärkeitä otteluita, Mattsson toteaa.

IFK Mariehamn on Veikkausliigassa kolmanneksi viimeisenä ja on kerännyt 18 ottelusta yhtä monta pistettä. Sunnuntain ottelu Ilvestä vastaan on tärkeä, sillä se on sarjataulukossa kahden pisteen päässä sijan yläpuolella.

Karsijan paikalla oleva FC Lahti on neljän pisteen päässä IFK:sta, kun taas HIFK viruu kahdeksalla pisteellään tukevasti sarjan pohjalla.

Lue myös:

    Uusimmat