Suomalaishyökkääjä palaa Saksasta kotimaahan – "Maajoukkueeseen myös tietenkin"

Jalkapalloilija Aleksi Heino palaa Saksasta Suomeen. Viime kaudet Saksan Wolfsburgin ja Englannin Chelsean junioriakatemioissa pelannut hyökkääjä siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin.

Suomen nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Heino on alkujaan turkulaisseurojen kasvatti, sillä hän on edustanut molempia paikallisia joukkueita juniorisarjoissa, niin TPS:ää kuin Interiäkin. 16-vuotiaana Chelseaan lähtenyt pelaaja tekee nyt paluun koto-Suomeen ja edessä siintää debyytti miesten liigassa.

– On kiva päästä takaisin Suomeen, pääsee puhumaan suomea ja fiilis on hyvä. On myös hyvä tulla juuri Seinäjoelle, niin täällä pystyn keskittymään täysin jalkapalloon. Täällä on hyvät puitteet ja nimenomaan jalkapallo se juttu, tuumii Heino SJK:n tiedotteessa.

– Oma lähin tavoite on tehdä mahdollisimman nopeasti Veikkausliiga-debyytti, ja siitä sitten edetä. Varmasti sitä haluaa päästä takaisin ulkomaille, mutta nyt ainakin hetken haluan olla hetken Suomessa. Päästä kuntoon ja pelaamaan. Se on pääpointti. Maajoukkueeseen myös tietenkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja