Jalkapallolegenda ärähti Zlatan Ibrahimovicille: "Teet liian paljon paskaa, pidä turpasi kiinni"

Zlatan puhui suunsa puhtaaksi MM-valinnoista – medialle kovaa kritiikkiä 1:17

Norjan jalkapallomaajoukkueen takavuosien legenda Jan Åge Fjörtoft on ärähtänyt Zlatan Ibrahimovicille. Ibrahimovic ei pelaa Venäjän MM-kisoissa, mutta hän on ruotinut omaan tyyliinsä Ruotsin tekemisiä.

Video: Zlatan Ibrahimovic puhui suunsa puhtaaksi Ruotsin MM-valinnoista.

– MM-kisat ovat isoin asia jalkapallossa. Kaikki parhaat pelaajat ovat siellä. Zlatan ei ole siellä. Hänen olisi pitänyt olla siellä, mutta ei ole, Ibrahimovic muun muassa sanoi hiljattain.

Ibrahimovic on myös väittänyt, että hän on Ruotsin jalkapalloliiton kontaktiensa kautta päättämässä siitä, kenestä tulee Ruotsin maajoukkueen kapteeni.

Fjörtoft antoi palaa MLS-joukkue LA Galaxya nykyisin edustavalle Zlatanille.

– Olin vaikuttunut, kun hän teki maaleja MLS-liigassa. Hän on myös tehnyt joitain jalkapallohistorian parhaista maaleista. Mutta nyt hän näyttää klovnilta, Fjörtoft tykitti norjalaisen VG:n haastattelussa.

– Zlatan, sinun pitäisi olla Ruotsin kannattaja, mutta teet liian paljon paskaa. Pidä turpasi kiinni. Voit puhua myöhemmin, kun Ruotsi on pudonnut.

Ibrahimovic on seuraamassa Venäjän MM-kisoja paikan päällä sponsoriyhteistyön kautta. Ruotsi kohtaa tänään avauspelissään Etelä-Korean Suomen aikaa kello 15.

Lue myös:

    Uusimmat