Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon Georgina-tyttöystävästä tehtiin oma sarja – tällaista on naisen luksusarki

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon puoliso Georgina Rodríguez on neljän lapsen äiti, joka odottaa parhaillaan kaksosia.

Netflixin uutuussarja Minä Olen Georgina -kertoo jalkapalloilija Cristiano Ronaldon puolison Georgina Rodríguezin elämästä. Dokumenttisarjassa esitetään parin kiiltokuvamaista elämää, joka on täynnä ylellisyyttä.

Espanjassa varttunut Rodríguez tapasi Ronaldon ollessaan myyjänä Guccin liikkeessä Madridissa.

Rakkaus syttyi tulisesti ja Rodríguez tuli Ronaldon ja tämän lapsen Cristiano Jr elämään jäädäkseen.

Tätä dokumentti ei kerro

Pariskunnan perheeseen kuuluu neljä lasta, ja Rodríguez odottaa parhaillaan kaksosia.

Ronaldon vanhimman pojan Cristiano Ronaldo Jr:n, 11, biologisen äidin henkilöllisyyttä ei ole paljastettu julkisuuteen. Miehellä on täysi huoltajuus pojastaan.

Ronaldo kertoi tv-haastattelussa aiemmin pitävänsä lapsen äidin salaisuutena.

– Ihmiset spekuloivat, että olinko tämän tytön kanssa vai oliko siinä sijaissynnyttäjä äitinä. En ole koskaan kertonut kenellekään enkä kerro, hän kommentoi aiemmin.

Vuonna 2017 mies ilmoitti tulleensa isäksi kahdelle lapselle yhdysvaltalaisen sijaissynnyttäjän avulla.

Sijaissynnyttäjän avulla saadut kaksoset Eva ja Mateo ovat nyt neljävuotiaita ja esiintyvät sarjassa. Samana vuonna myös Rodríguez odotti parin ensimäistä yhteistä lasta. Alana syntyi loppuvuodesta 2017.

Syksyllä 2021 pariskunta ilmoitti odottavansa kaksosia. Molemmat ovat julkaisseet upeita perhepotretteja Instagram-tileillään.

Dokumenttisarja näyttää Rodríguezin elämää neljän lapsen äitinä, joka sisustaa parin ylellistä Espanjan ja Italian kotia ja pitää lasten arjesta huolen.

Kaunotar myös luo uraa kansainvälisenä tyylivaikuttajana. Hänet lennätetään maasta toiseen yksityiskoneella sovittamaan muotisuunnittelijoiden luomuksia, joissa hän esiintyy tapahtumissa punaisella matolla.

Lapset pitävät yhteyttä isäänsä videopuheluilla

Pariskunta pitää yhteyttä pääsääntöisesti videopuheluiden avulla, sillä Ronaldon pelimatkat vievät hänet pois perheensä luota. Lapset ovat myös tekemisissä isänsä kanssa puhelimen välityksellä.

Koska mies on kotona harvoin, pitää Rodríguezille seuraa liuta ystäviä, joita hän kutsuu muruiksi. Sarjassa Ronaldo järjestää kumppanilleen ja hänen ystävilleen huvijahdin Monacoon, jossa he voivat seurata formulakilpailuita yhdessä.

Kaunottaren arkeen kuuluu myös perheen yhteisten lomamatkojen suunnittelu. Ronaldon siirtyessä joukkueesta ja maasta toiseen, etsii Rodríguez jälleen perheelleen uuden luksuskodin ja lapsille uuden koulun.

Sarjaa on kuvattu aikana, jolloin Ronaldo edusti Juventusta Italiassa. Sarjan lopussa hänet siirretään Manchester Unitediin.

Vaatimattomista oloista tulleelle Rodríguezin ylelliseen elämään sujahtaminen ei käynyt helposti. Tähti kertoo ensimmäisessä jaksossa, miten hän eksyi Ronaldon luksuskodissa ensimmäistä kertaa. Hulppealla sijainnilla sijaitseva Madridin talo on täynnä loisteliaita ökyautoja.

– Kun tulin Cristianon luokse ensimmäistä kertaa minä eksyin. Yritin mennä keittiöön hakemaan vettä, mutta en tiennyt mihin mennä. Minulta kesti puolituntia päästä takaisin olohuoneeseen, koska en tiennyt reittiä, Rodriguez kuvailee dokumentissa.

Eivät ole naimisissa

Pariskunta juhlisti hiljattain Dubaissa näyttävästi Netflix-sarjan alkamista. Maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan kylkeen oli heijastettu naisen dokumentin mainos.

Rakastavaiset eivät ole vielä avioituneet ja dokumentissa annetaan ymmärtää mahdollisen kosinnan tapahtuvan jossain vaiheessa.

Lähteet: Netflix, The Sun.

Lue myös:

    Uusimmat