Mainos

Jada Pinkett Smith avautui kärsineensä seksiaddiktiosta: "Ajattelin, että kaiken voi korjata harrastamalla seksiä"

Jada Pinkett Smith paljasti kärsineensä useista addiktioista elämänsä aikana muun muassa seksin ja alkoholin kohdalla.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith avautui elämänsä aikana läpikäymistään addiktioista Facebookin Red Table Talk -keskusteluohjelmassa. Pinkett Smithin lapsuudessa hänen äitinsä kärsi heroiiniaddiktiosta.

– Minun addiktioni hyppelehtivät ympäriinsä. Olen varma, että minulla oli jonkin asteen seksiaddiktio nuorempana. Ajattelin, että kaiken voi korjata harrastamalla seksiä, Pinkett Smith sanoi keskusteluohjelmassa.

Will Smithin kanssa 20-vuotta naimisissa ollut Pinkett Smith kertoi olleensa addiktoituneena salilla käyntiin. Seuraavaksi vuorossa oli alkoholi.

– Olin kotona yksin kahden viinipullon kanssa ja yhdessä vaiheessa olin avaamassa jo kolmatta. Mietin itsekseni: "Olet kotona yksin ja avaamassa kolmatta viinipulloa? Sinulla saattaa olla ongelma," Pinkett Smith paljasti.

Näyttelijä kertoi lopettaneensa juomisen seinään. Hänen mukaansa on tärkeää osata tarkastella omia pakkomielteitään.

– Jos harrastat paljon seksiä, se on hyvä asia, mutta mieti, miksi harrastat seksiä niin paljon? Sitä ihmisten on tarkasteltava.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pinkett Smith on avautunut pakkomielteistään seksiä kohtaan keskusteluohjelmassa. Toukokuisessa Red Table Talkin jaksossa, jossa vieraana oli Pinkett Smithin tytär Willow Smith, näyttelijä paljasti nauttineensa liikaakin seksilelujen antamasta nautinnosta.

– Olin kokeiluvaiheessa ja pidättäydyin miehistä. Luulen, että kävin läpi eräänlaisen addiktion senkin kanssa. Yksi päivä mietin itsekseni, että nyt riittää, annoin itselleni noin viisi orgasmia päivässä. Voit tuottaa niin paljon nautintoa, että sitä vain haluaa koko ajan, Pinkett Smith paljasti toukokuussa.

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja