Mainos

Tytär yllätti Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin kesken intiimin tuokion: "Näin pienen hetken ja juoksin karkuun"

0:54

Jada Pinkett Smith puhuu avoimesti seksistä äitinsä ja tyttärensä kanssa Facebook-ohjelmassaan. 

VIDEO: Will Smith ja Jimmy Fallon laulavat legendaaristen tv-sarjojen tunnareita

Näyttelijä Jada Pinkett Smith keskusteli hiljattain avoimesti seksistä uudessa Facebookissa ilmestyvän Red Table Talk -sarjansa jaksossa. Ohjelmassa aiheesta näyttelijän kanssa puhuvat hänen äitinsä Adrienne Banfield Norris, tyttärensä Willow Smith sekä hänen tyttärensä paras ystävä Telana Lynum.

Pinkett Smithin äiti vaikutti jaksossa epäröivän aiheesta puhumista varsinkin lapsenlapsensa kanssa. Pinkett Smith sen sijaan teki selväksi, ettei hän halua tyttärensä potevan minkäänlaista häpeää. 

– En sanoisi olevani asiantuntija, mutta olen 47. Joten, tarpeeksi sanottu, Pinkett Smith toteaa. 


17-vuotias Willow Smith sen sijaan vaikutti ohjelmassa puhuvansa aiheesta mielellään. Smith kertoi saaneensa ensimmäisen käsityksen seksistä yllättäessään äitinsä ja tämän puolison, näyttelijä Will Smithin kesken intiimin hetken. 

– Olin menossa alakertaan hakemaan mehua, näin pienen hetken ja juoksin karkuun. Mietin, että apua. Tämä on niin hullua. Mitä juuri näin? Smith muistelee jaksossa. 

Laulaja kertoi tienneensä, että hän oli ylittänyt jonkinlaisen rajan eikä hänen kuulunut olla paikalla. Pinkett Smith kysyi tyttäreltään, onko tämä puhunut koskaan isänsä kanssa seksistä. 

– Kun puhun hänen kanssaan, se on aina älyllinen väittely. Se on todella vakavaa, muttei tunnepitoista. Mielestäni elämän asiat on tarkoitettu elettäviksi, eikä analysoitaviksi. 

Pinkett Smith kertoi jaksossa puhuneensa seksistä myös Willow Smithin veljille, 25-vuotiaalle Treylle sekä 19-vuotiaalle Jadenille. Näyttelijä väittää tienneensä heti, kun kumpikin pojista oli menettänyt oman neitsyytensä. 

Naiset miettivät myös omia ensimmäisiä seksuaalisia kokemuksiaan. Pinkett Smith kertoi ensimmäisen kokemuksensa olleen uskomaton, ja paljasti, että hänen isoäitinsä opetti häntä masturboimaan hänen ollessaan 9-vuotias. 

– Isoäitini kertoi minulle itsetyydytyksestä, sillä hän halusi minun tietävän, että nautintoni on minusta itsestäni johtuvaa. Hän ei halunnut minun lankeavan jonkun miehen syliin ja ajattelevan, että hän on se oikea, jos hän antoi minulle nautintoa. 

Lähde: E! News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja