Jack, 20, vitsaili Twitterissä, ettei ole nähnyt "vaimoaan" 16 vuoteen – viraaleiksi levinneet kuvat tavoittivat morsiamen esikoulusta

Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi:"Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa" 1:52
Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

Brittiläinen nuori mies löysi isoisänsä luona vieraillessaan suloisia kuvia esikoulussa järjestetyistä “häistään”. Kuvat levisivät Twitterissä viraaleiksi.

Jack Callow, 20, julkaisi Twitterissä neljä kuvaa häistään, jotka järjestettiin esikoulussa. Julkaisussa mies vitsaili, ettei ole nähnyt vaimoaan 16 vuoteen, joten ei ihme, että hänellä on nykyään sitoutumisongelmia.

Jackin "vaimo" on nykyään 21-vuotias Rena Jutla, joka on miehen tavoin opiskelija Ison-Britannian Buckinghamshiressä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jack kertoo Buzzfeed Newsille, että hänen muistikuvansa hääpäivästä ovat melko hatarat.

– Muistan kuitenkin, että kosin häntä puun takana, ja lastentarha lähti siihen mukaan. Minä ja Rena olimme hyvin läheisiä, ja lastentarha halusi tehdä jotain hauskaa, ennen kuin kaikki siirtyivät ala-asteelle, hän sanoo.

– He järjestivät meille leikkihäät, juhlat kaikille lapsille, jotka perustuivat siihen, että menimme leikisti naimisiin. Se oli hieno kokemus, ja luulen, että vanhemmat nauttivat siitä yhtä paljon kuin lapset, Jack muistelee.

Twitterissä innostuttiin etsimään “vaimoa”

Jack löysi kuvat isoisänsä luota, vierailtuaan hiljattain tämän sosiaalisesti eristetyissä 75-vuotisjuhlissa. Hän ei osannut aavistaa, että kuvien twiittaaminen johtaisi siihen, että ihmiset yrittäisivät löytää kuvissa esiintyvän Renan käsiinsä.

– Kaikki se oli söpöä ja hauskaa, ja varmaan pieni harhautus kaikista niistä kamalista asioista, joita maailmassa on meneillään, Jack miettii.

Jack oli kuvien saamasta huomiosta ymmällään, sillä ei uskonut ihmisten juurikaan välittävän.

– Se tavallaan osoittaa internetin voiman ja sen, että asioiden leviäminen viraaliksi on tapa saada ihmisten huomio ja levittää tietoa. Se oli aika mielenkiintoista, hän sanoo.

Twiitin leviäminen johti lopulta siihen, että Rena astui esiin ja reagoi Jackin julkaisuun.

Nainen julkaisi vastaukseksi oman twiittinsä häistä

Rena twiittasi kuvan itsestään hääpuvussa ja kirjoitti julkaisussaan “Se alkoi, kun olimme nuorempia, olit minun”, lainaten Usherin ja Alicia Keysin “My Boo” -nimisen kappaleen sanoituksia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Rena törmäsi kuviin ensimmäistä kertaa nähtyään Jackin twiitin. Hän oli shokissa nähtyään kuvien levinneen viraaleiksi. Julkaisuun tulleet vastaukset olivat Renan mielestä kuitenkin suloisia.

Rena muistaa, että hän ja Jack harjoittelivat häitään ennen varsinaista juhlaa.

– En tiedä, miksi asia otettiin niin vakavasti, mutta olen iloinen, että niin kävi. Valokuvat ovat todella söpöjä, Rena sanoo Buzzfeed Newsille.

– Muistan, miten vanhemmat serkkuni ja vanhempani istuivat ja katselivat “alttarin” luona, ja muistan hulavanteista tehdyn kaarikäytävän, jonka läpi kävelin, nainen muistelee.

Parivaljakon perheet hämmästyivät kuvien saamasta julkisuudesta

Kuvat ovat levinneet laajalti useissa eri sosiaalisen median alustoissa. Sekä Renan että Jackin perheet ja ystävät ovat nähneet twiitit jotakin kautta.

– Isäni oli ylpeä saamastani hetkellisestä julkisuudesta. Hän soitti kaikille ystävilleen ja lähetti linkin julkaisuun, Rena kertoo.

– Serkkuni vaimo soitti minulle samana iltana, kun julkaisin oman twiittini. Hän oli järkyttynyt, sillä hänen serkkunsa Kanadasta oli lähettänyt twiitin hänelle. En voinut uskoa, että se oli levinnyt niin laajalle, Rena päivittelee.

Myös Jackin perhe törmäsi nuorten Twitter-päivityksiin sosiaalisessa mediassa.

– Perheeni ja ystäväni pitivät kuvia todella söpöinä ja heistä oli hauskaa, että kuvat levisivät viraaleiksi. Äitini itse asiassa näki kuvat Instagramissa ennen kuin kerroin hänelle tapahtuneesta, ja hän soitti minulle kysyen, mitä oikein on meneillään, Jack kertoo.

Monet romantikot somessa toivoivat, että Rena ja Jack menisivät oikeasti naimisiin. Jackin mukaan näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, sillä hänellä on tyttöystävä.

Jack kertoo, että hänen tyttöystävänsä ei aluksi riemastunut siitä, että miestä kehotettiin naimaan toinen nainen. Nyt tyttöystäväkin pitää kuitenkin tapahtumia jo hauskana.

Lue myös:

    Uusimmat