Jaajo Linnonmaa tunnistetaan entistä useammin – "Mummot ovat hulluna minuun!"

Juontajatähti Jaajo Linnonmaa ei koe paineita Luokkakokous-elokuvan jatko-osan menestyksestä.

RadioAwards-gaalaan saapunut Jaajo Linnonmaa kertoi taannoin julkaisemassaan Periscope-videossa leikanneensa hiuksiaan humalassa.

Juontaja on saanut uudesta hiustyylistään positiivista palautetta.

– Kaikki ystävät ovat huomanneet ainakin. Ihan kivaahan se on näyttää pitkästä aikaa 37-vuotiaalta mieheltä eikä 15-vuotiaalta skeittaripojalta.

Luokkakokous-elokuvan jatko-osan kuvaukset alkavat 18. huhtikuuta.

– Odotukset leffan suhteen ovat isot. Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg ovat olleet kovin kiireisiä, kuten itsekin. Ei olla hirveästi ehditty käsikirjoitusta katsella eikä rustailla, Linnonmaa sanoo.

– Toivottavasti ehditään kirjoittaa mukaan vitsejä ennen kuvausten alkua! Samalla tyylillä mennään kuin ykkösosassa, pohjat tulevat Tanskasta, se on havaittu hyväksi siellä. Hyvä leffa siitä tulee.

Jaajo sanoo, että ei koe paineita ensimmäisen Luokkakokouksen menestyksen jälkeen.

– Edelleenkään minulla ei ole sitä näyttelijä-titteliä käyntikortissa, piiloudun sen taakse. Ei ole mitään paineita. En usko, että ihmiset menevät katsomaan sitä elokuvaa näyttelijäsuoritusten vuoksi. Hyvä, iloinen elokuva olisi tarkoitus saada aikaiseksi.

Linnonmaa tunnistetaan Haluatko miljonääriksi? -ohjelman tuoman julkisuuden vuoksi entistä useammin.

– Todellakin! Kaikki vanhat mummot ovat hulluna minuun! Se on ihanaa! Ja pienet lapset, kun menen ostamaan paikalliseen Prismaan juustoa, niin takaa kuuluu, että "Jaajo! Jaajo!" Nimeni sopii lasten suuhun hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat