J.Lo tunteikkaana: Ben Affleck oli ensimmäinen, joka särki sydämeni

Jennifer Lopez on avautunut televisiohaastattelussa hänen ja näyttelijä Ben Affleckin edesmenneestä parisuhteesta. 

Näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez, 45, on paljastanut amerikkalaisohjelma The Today Show`n haastattelussa yksityiskohtia kymmenen vuoden takaisesta prisuhteestaan näyttelijä-ohjaaja Ben Affleckiin.

 – Se oli luultavasti ensimmäinen kerta, kun sydämeni todella särkyi, nainen kuvailee parin eroa haastattelussa. 

Vain viisi kuukautta Affleckista eroamisensa jälkeen Lopez avioitui laulaja Marc Anthonyn kanssa vuonna 2004. Lopez ja Anthony saivat yhdessä kaksi lasta, mutta erosivat vuonna 2011. The Today Show`n juontaja Maria Shriverin kysyessä Lopezilta, oliko Anthony naiselle korvike Affleckista toipumiseksi, Lopez vastasi Anthonyn tukeneen häntä vaikeassa elämäntilanteessa. 

 – Hän oli yksi parhaista ystävistäni, jonka olin tuntenut jo vuosia, jota myös rakastin ja jonka kanssa minulla oli kemiaa. Hän tuli elämääni ja sanoi olevansa läsnä ja tukena minulle, Lopez kuvailee haastattelussa.     

Lopez ja Affleck alkoivat seurustella vuonna 2002, kun Lopez oli ehtinyt olla jo kaksi kertaa naimisissa. Tähtiparin oli tarkoitus avioitua syyskuussa 2003, mutta Lopez ja Affleck päättivät lykätä häitään eteenpäin. Pari erosi tammikuussa 2004. 

Viime aikoina J.Lo on viihtynyt sinkkuna, sillä tänä kesänä Lopez erosi nuoresta poikaystävästään Casper Smartista noin kahden vuoden seurustelun jälkeen. 


Lähde: Daily Mail 


Lue myös:

    Uusimmat