Itämainen lihakeitto

4 annosta
Valmistusaika: 50 min.

Ainesosat:

  • 200 g basmatiriisiä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 punasipulia silputtuna
  • 1 porkkana hienoksi silputtuna
  • 350 g häränfilee suikaleita
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 900 ml lihalientä
  • 2 rkl mustaa papukastiketta
  • 1 rkl tulista chilikastiketta
  • 115 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • 1 rkl tuoretta korianteria

Valmistus:

Huuhtele riisi kunnolla ja laita se paistinpannulle. Lisää vettä noin 2 cm yli riisin. Keitä hiljaisella lämmöllä kannen alla noin 20 minuttia. Kun riisi on melkein valmista, kuumenna oliiviöljy isossa wokpannussa ja paista sipuleita noin 5 minuttia. Lisää paistinpannulle porkkanat ja paista noin 2 minuttia. Lisää fileesuikaleet, soijakastike, lihaliemi, papukastike ja chilikastike.

Anna kiehua noin 3 minuuttia. Sekoita joukkoon pinaatin lehdet ja ota pois liedeltä. Lusikoi keitetty riisi neljään astiaan ja lisää keitto. Koristele korianterilla ja tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat