Italialaisluotsi valmensi Mestarien liigan ottelussa sairaana – paljastui myöhemmin koronavirukseksi

Jalkapallon Italian Serie A:ssa pelaavan Atalantan valmentaja Gian Piero Gasperini kertoi sunnuntaina, että luuli kuolevansa koronavirusoireisiin, joista kärsi joukkueensa pelatessa Mestarien liigan ottelua Valenciaa vastaan maaliskuussa.

Gasperini paljasti Gazzetta Dello Sportille olleensa sairas, kun Atalanta kukisti Valencian 4-3 suljettujen ovien takana pelatussa ottelussa Espanjan Mestallassa ja saavutti puolivälieräpaikan yhteistuloksella 8-4.

– Olin sairas päivää ennen Valencia-ottelua ja voin huonosti ottelupäivän iltapäivänä. En näyttänyt hyvältä vaihtopenkillä, Gasperini sanoi.

– Se oli 10. maaliskuuta. Kahtena seuraavana yönä nukuin vähän Zingoniassa, Gasperini viittasi Atalantan harjoituskeskukseen.

– Minulla ei ollut kuumetta, mutta tuntui kuin minulla olisi ollut kuumetta 40 astetta. Ambulanssi meni ohi kahden minuutin välein. Lähellä on sairaala. Se näytti sota-alueelta. Yöllä ajattelin, että jos menen tuonne, niin mitä minulle tapahtuu, Gasperini kuvaili pelottavia aikoja.

Gasperini, 62, kertoi, että hänellä ei ollut missään vaiheessa kuumetta, mutta kymmenen päivän päästä koronavirustesti vahvisti tartunnan.

Lue myös:

    Uusimmat