Istuisitko näin lentokoneessa? "Jännittävä" idea sai monet ahdistumaan: "Kuvittele, että nouset 14 tunnin lennolle..."

2:50
Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? Vaikkapa tältä!

Istuisitko kuuden tunnin lentomatkan kasvotusten muiden kanssa? Flex Loungen nimeä kantava lentoistuin sai kansalaiset protestoimaan. 

Lentomatkailun "uudet, jännittävät mahdollisuudet" herättävät netissä lähinnä kauhua. CNN esitteli lentämistä koskevassa artikkelissaan Heinkel Groupin kehittämän, Flex Loungen nimeä kantavan lentoistuimen, joka lähinnä ahdisti matkailijoita.

"Nelinpenkki" on" tarkoitettu perheille ja kaveriporukoille

Flex Lounge -konsepti esiteltiin saksalaiskonferenssissa. Kyseessä on istuin, jossa matkustajat istuvat kasvokkain muiden kanssa.

Uutuusistuin otti osaa Crystal Cabin Awards -kilpailuun, jossa esitellään lentoinnovaatioita.

Heinkelin mukaan neljän hengen istumapaikka on tarkoitettu perheille ja kaveriporukoille; tarkoituksena on tarjota ryhmille oma, hieman yksityisempi alue, jolla viettää aikaa lennolla. Tarvittaessa tuolit voisi järjestellä myös tavanomaisiin riveihin.

Miten olisi tällainen istuin? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sometuomio: "Ei hitossa"

CNN esitteli istuimen kuvan artikkelissaan otsikon "jännittäviä ideoita" alla. Kansa ei ollut lainkaan samaa mieltä idean jännittävyydestä.

– Kuuden tunnin ajaksi? Ei hitossa, nimimerkki SGGKMD ilmoittaa Twitterissä.

– En välitä siitä, miten paljon sinua rakastan – en luultavasti (siis sataprosenttisella varmuudella) halua puhua sinulle tuntikausia. Haluaisin mieluummin tuijottaa näyttöä, tai, mikä vielä parempaa, sulkea silmäni ja unelmoida ajata, jolloin en ole tässä suljetussa tilassa, Pedestrian-lehden Louis Hanson kuvailee.

– No, jos se on Boeingin lento, ainakin voisin viettää viimeiset hetkeni jonkun muun sylissä, TonyJames14 vitsailee.

– Tiedättehän, että takana olisi toinen penkkirivi, joten tuoleja ei saisi kallistaa? Ja itse asiassa olen varma, että ne suunnittelevat nämä jaetulla selkänojalla, Cea N. sanoo.

"Kuvittele, että nouset 14 tunnin lennolle ja päädyt tällaiseen..."

Independent-sivusto puolestaan kuvasi istuinta "sosiaalisesti hyvin kiusalliseksi".

– Kuvittele, että nouset 14 tunnin lennolle Sydneystä Los Angelesiin ja päädyt tällaiseen istuimeen. Pitkät lennot ovat tuskaisia, vaikka täytyisi vain tuijottaa edessä olevaa istuinta; kuvittele, että ainoa viihdykkeesi olisi jonkun sinua hieman liian lähellä istuvan naama, LadBible kuvaili.

Toimisi hyvin perheille?

Osa kansasta olisi kuitenkin suostunut käyttämään istuimia. Moni vertasi niitä junan vastaaviin paikkoihin, joissa istutaan nelisin pöydän ääressä.

– Neljän hengen perheelle tämä olisi ideaaliratkaisu, Twitter-käyttäjä KNL sanoo.

– Jos en nyt erehdy, kaikki mannekiinit kuvassa ovat nakuna. Jos ihmistenkin oletetaan olevan nakuna, minun täytyisi vastata kyllä, Joe Niemczura, RN heittää.

Tuoli ei ole ainoa uusi innovaatio. Aiemmin pariisilaisessa lentoalan konventiossa esitelty SkyRider-satulatuoli toimii kuin pyörän satula!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja