Istuisitko tässä koko lennon ajan? Tällainen on tulevaisuuden lentokonetuoli: "Juuri, kun luulit, ettei lentäminen voi muuttua pahemmaksi..."

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50
Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa?

SkyRider-tuoli voisi tuoda lentokoneisiin lisäpaikkoja, mutta haluavatko asiakkaat maksaa "satulatuolissa" istumisesta?

Lentämisen tulevaisuus on täällä, ja se on satulan muotoinen. SFGate-lehti esittelee "tulevaisuuden lentotuolin", joka tullee monille järkytyksenä.

Satulatuolissa jalat roikkuvat "kuin ratsastaessa"

Pariisilaisessa lentoalan konventiossa esitelty SkyRider-satulatuoli toimii kuin pyörän satula. SkyRiderissä lentomatkustaja istuisi korkeammalla kuin nykytuoleissa.

– Jalat vähän kuin roikkuvat, kuten hevosella ratsastaessa. Istuimen selkämys on pystysuora ja pakottaa istujan hyvään ryhtiin, SFGate kuvailee.

Et istu tai seiso, vaan tavallaan nojailet.

Ostajaa ei ole löytynyt

Monille SkyRider oli uusi tuttavuus, mutta se on itse asiassa ollut olemassa jo vuosikymmenen. Tuotteella ei myöskään ole Yhdysvaltain ilmailuhallinnon hyväksyntää.

Tässäkö lentämisen tulevaisuus? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tuotetta on kuitenkin paranneltu matkan varrella, mutta mikään lentoyhtiö ei ole intoutunut asentamaan tuoleja. Näin siitä huolimatta, että SkyRider voisi tuoda lentokoneisiin lisää matkustajapaikkoja, ja uuden istumapaikkaluokan.

"Ne on ehkä kehittänyt sadomasokismin ammattilainen"

Tuolit eivät ole vakuuttaneet kansaa. Moni vertaa istuinta huvipuistolaitteiden istuimiin, joissa tosin ei ole tarkoitus kököttää tunteja – toisin kuin lentokoneessa.

– Ottakaa sanoistani vaarin: mikä tahansa lentoyhtiö, joka ottaa tämän tyyliset istuimet käyttöön, menettää minun asiakkuuteni, Stephen Johnson vannoo Twitterissä.

– Juuri, kun luulit, ettei lentäminen voi muuttua pahemmaksi, nimimerkki Writer Junkie sanoo.

"Minä aion pysyä kotona". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Nämä uudet lentotuolit näyttävät siltä, että ne on ehkä kehittänyt sadomasokismin ammattilainen, Jeffrey Malashock pohtii.

– Pliis, ei, Will Findlay anelee.

Moni kuitenkin povaa tuotteesta hittiä halpalentoyhtiöihin, jotka haluavat säästää rahaa ja ahtaa koneensa mahdollisimman täyteen.

Lue myös:

    Uusimmat