Mainos

Isoäiti kuoli juuri ennen lapsenlapsen syntymää – jätti salaisuuden paljastettavaksi vanhemmille

Tieto isoäidin parantumattomasta sairaudesta sai ikimuistoisen käänteen, jonka koko perhe tulee aina muistamaan – ja ennen kaikkea lapsenlapsi, joka ei koskaan päässyt tapaamaan isoäitiään.

Kun Katrina tuli raskaaksi, hän ja hänen aviomiehensä Danny olivat onnesta soikeita, Littlethings.com uutisoi. He saivat tietää odottavansa pientä poikaa.

Onnea kuitenkin varjosti surullinen tieto. Vain paria kuukautta aiemmin Katrina oli saanut kuulla musertavan uutisen: hänen rakkaalla äidillään diagnosoitiin terminaalinen keuhkosyöpä. Tulevalla isoäidillä ei ollut enää kauaa elinaikaa jäljellä.

Koska he tiedostivat, ettei isoäiti tulisi ikinä näkemään vielä syntymätöntä lapsenlastaan, perhe keksi keinon, jonka avulla isoäiti tulisi olemaan osa tätä tärkeää päivää – ja lapsenlapsen koko loppuelämää.

Katrina pyysi äitiään valitsemaan tulevalle lapselleen nimen.

Juuri ennen kuin isoäiti nukkui pois, hän kuiskasi valitsemansa nimen Katrinan siskolle, Sarahille. Nimi paljastettaisiin vasta sitten, kun lapsi syntyisi maailmaan – ja surunmurtama Sarah piti salaisuuden itsellään, vaikka se vaikeaa olikin.

Kuusi kuukautta myöhemmin maailmaan syntyi kaunis ja terve pieni poika.

Perhe päätti paljastaa nimen sairaalassa niin, että huone oli täynnä isoäidin kuvia ja tavaroita. Nimi oli piilotettu laatikkoon, jossa luki 'erityisen salaista': paketista löytyi potkupuku, johon nimi oli kirjoitettu. Selässä oli teksti: "Nimeni valitsi minun taivaassa oleva mummuni”. Pojan nimeksi tuli Harrison.

Katso video koskettavasta hetkestä, kun tuoreille vanhemmille paljastetaan, minkä nimen isoäiti oli valinnut lapsenlapselleen, jota hän ei koskaan ennättänyt nähdä.

Tärkeä vinkki pienen vauvan vanhemmille:

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.