Islanti ei esiinny Euroviisujen semifinaaleissa – yhtyeen jäsenellä koronavirustartunta

8:18
Suomen edustaja Blind Channel esiintyy Euroviisujen semifinaalissa torstaina – bändin jäsenet kertoivat matkastaan pikkukeikoilta pikkukeikoilta maailmankuuluun musiikkiohjelmaan

Yhtye ilmoitti asiasta Twitterissä. 

Islannin Euroviisuedustaja Daði og Gagnamagnið ja kisassa mukana oleva maan delegaatio asetettiin sunnuntaina karanteeniin, kun yhdellä jäsenellä todettiin koronavirustartunta.

Yhtye joutui ilmoittamaan tänään ikävät uutiset Twitterissä. He eivät pysty näillä näkymin esiintymään huomisissa semifinaaleissa.

– Jäsenemme sai positiivisen testituloksen tänä aamuna. Valitettavasti tämä tarkoittanee sitä, että emme voi ottaa osaa tämän päivän harjoituksiin ja huomisen liveen. Huomenna käytetään nauhoitetta toisista harjoituksista, bändi twiittaa.

Bändi toteaa twiiteissään, että ovat olleet todella varovaisia matkan aikana, joten tartunta tuli heille täysin yllätyksenä.

– Olemme todella onnellisia esityksestä ja odotamme, että te kaikki näette sen. Kiitos kaikille rakkaudesta, bändi kirjoittaa.

Aiemmin lauantaina kerrottiin, että Puolan delegaation jäsen oli antanut positiivisen koronavirusnäytteen kyseisenä päivänä. Myös Puolan koko delegaatio, mukaan lukien edustaja Rafal Bezozowski, ovat karanteenissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja