Iskitkö miehen yhdeksi yöksi? Orgasmi saattaa jäädä saamatta

Iskitkö satunnaista seuraa baarista? Sukupuolesi saattaa määrittää, saatko orgasmin.

Selvityksen mukaan naisten on vaikeaa saada orgasmia yhden illan suhteessa. Binghamtonin yliopistossa tehtyyn selvitykseen osallistui 600 korkeakouluopiskelijaa.

Opiskelijat vastasivat kysymyksiin, joissa tutkittiin asenteita seksuaalisuutta kohtaan. He myös arvioivat, kuinka usein saavat orgasmin parisuhteessa ja satunnaisenyhden yön jutun aikana, kertoo CBS News.

Tutkijat havaitsivat, että naisista 36 prosenttia oli seksin suhteen "vanhanaikaisia". Miehistä saman tuloksen sai 12 prosenttia. Selvityksessä "vanhanaikaisen näkemyksen" mukaan seksi ja rakkaus kulkevat käsi kädessä.

Miehistä yli 40 prosenttia puolestaan oli seksin suhteen hyvin vapaamielinen; naisista saman tuloksen sai vain 13 prosenttia.

Kaksinaismoralismi elää

Jos puhuttiin yhden illan suhteista, noin puolet naisista ei päässyt hekuman huipulle verrattuna parisuhteessa tapahtuvaan seksiin. Vanhanaikaisen näkemyksen omaavilla naisilla orgasmin saaminen oli vaikeampaa kuin vapaamielisiksi tunnustautuneilla naisilla.

Miesten orgasmikykyyn näkemykset eivät juurikaan vaikuttaneet. Sekä miehet että naiset kuitenkin saivat orgasmin helpommin pitkäaikaisessa parisuhteessa.

Tutkimusta tehneen SeanMasseyn mukaan naiset eivät välttämättä uskalla kertoa satunnasielle kumppanille, mistä nauttivat sängyssä. Masseyn mukaan kaksinaismoralismi elää edelleen: naiset eivät välttämättä uskalla nauttia satunnaisesta seksistä, eikä miehiä välttämättä innosta paneutua satunnaisen kumppanin tyydyttämiseen.

Aiemmassa tutkimuksessa havaittiin, että 40 prosenttia naisista oli saanut orgasmin edellisellä seksikerrallaan. Miehillä luku oli 80 prosenttia. Tähän tutkimukseen osallistui 24 000 korkeakouluopiskelijaa.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat