Isän koskettava sähköposti pojalleen haudan takaa: ”Olethan tottunut jo elämään ilman minua?”

Isä yllätti poikansa koskettavalla sähköpostiviestillä kaksi vuotta kuolemansa jälkeen.

Kaksi vuotta sitten kuollut isä oli kirjoittanut sähköpostiviestin FutureMe-sivuston kautta, joka mahdollistaa sähköpostiviestin lähettämisen tulevaisuuteen – joko itselleen tai muille.

Poika jakoi itse saamansa sähköpostiviestin sisällön Reddit-sivustolla.

”Hei poikani. Kirjoitan sinulle haudan takaa. Sanoinhan aina, että palaan kummittelemaan."

Näin alkoi pojan totisesti yllättänyt sähköpostiviesti. Viestin sävy muuttui kuitenkin pian vakavaksi.

"Kun luet tätä, olen jo kuollut. Toivon, että olet tottunut elämään ilman vanhaa ukkoasi, ja että olet auttanut äitiäsi sopeutumaan elämään. Luotan täydellisesti siihen, että pidät hänestä yhtä hyvää huolta kuin minä pidin", isä kirjoitti.

"Halusin jakaa kanssasi pari ajatusta, joista emme ehtineet koskaan keskustella yhdessä vielä silloin, kun olin järjissäni. Voin kuvitella, että morfiini teki minusta aika lailla vihanneksen. Toivottavasti viihdytin sinua hallusinaatioillani ja höpötykselläni."

"Ensiksi haluan kertoa sinulle, kuinka ylpeä olen sinusta...”

Isä kertoi viestissään myös, kuinka toivoi poikansa menestyneen uravalinnallaan. Poika ei paljastanut enempää viestin sisällöstä vedoten sen menevän liian henkilökohtaiseksi.

FutureMe-sivustolla kehotetaan lähettämään itselle inspiroivia ajatuksia tulevaisuuteen. FutureMe ei ole ainoa kaltaisensa sivusto – esimerkiksi Afternote, Email From Deathhand ja Deathswitch toimivat samalla tavalla.

 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat