Isä luuli kuolevansa pian ja antoi tyttärensä adoptoitavaksi – löysi lapsensa 40 vuotta myöhemmin

Vakavan diagnoosin saaneen miehen oletettiin kuolevan, joten hän antoi tyttärensä adoptoitavaksi.

Jerry Miller näki tyttärensä viimeksi vuonna 1978. Tuore isä uskoi kuolevansa pian; Millerillä oli tuohon aikaan diagnosoitu valtimonpullistuma aivoissa, ja hänen ei odotettu elävän kauaa.

– Hän oli hyvin pieni, makasi käsivarsillani, minä muistan. Kaunis vauva, mies kertoi muistoistaan WAVE 3 News -uutisille.

Millerin oletettiin kuolevan

Tyttövauva annettiin adoptioon, koska tämän äiti, Millerin silloinen vaimo, oli synnytyksen aikaan vasta 17-vuotias. Miller sai viettää aikaa vauvansa kanssa vain 40 minuutin ajan, ennen kuin tämä vietiin pois.

Aneurysmadiagnoosin saaneen Millerin oletettiin kuolevan korjausleikkaukseen; oli myös mahdollista, että hän menettäisi kehonsa toisen puolen käyttökyvyn tai vaipuisi vegetatiiviseen tilaan. Lääkärit kertoivat Millerille, ettei hän voisi huolehtia lapsesta.

Miller ei kuitenkaan kuollut tai halvaantunut, ja alkoi etsiä tytärtään. Miller on eronnut vaimostaan ja tyttärensä äidistä, mutta hänen uusi vaimonsa tuki häntä etsinnöissä.

Tytär löytyi lopulta

Kun yksityisetsivän palvelut eivät tuottaneet tulosta, Miller jatkoi lapsensa etsintää Facebookin avulla. Tyttärestä tiedettiin syntymäpaikka ja summittainen aika.

– Jos hän ei näe sitä (julkaisua), menen luultavasti hautaani katuen, Miller kertoo.

Hän kertoo miettineensä vuosikymmenet, missä lapsi on, ja huolehdittiinko hänestä adoptioperheessä hyvin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ihme kuitenkin tapahtui: Miller löysi tyttärensä. Facebookissa mies kiitti etsinnöissä auttaneita yksityishenkilöitä ja uutissivustoja.

– Kaikista eniten olen kiitollinen siitä, että Jumala auttoi minua löytämään tyttäreni, mies kertoo.

Toisensa vuosien jälkeen löytänyt kaksikko ei ole toistaiseksi antanut yhteishaastattelua.

***

0:25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja