Isä heltyi pyynnöille – 4-vuotias tytär sai tehdä tatuoinnin

Tatuointiartisti Floridasta antoi neljävuotiaan tyttärensä tehdä hänelle tatuoinnin. Teko on herättänyt sekä ihastusta että vihastusta.

Floridalainen tatuointiartisti Brad Bellomo on herättänyt huomiota annettuaan 4-vuotiaan tyttärensä ikuistaa tatuoinnin käteensä.

Chloe-tytär on pienestä pitäen seurannut sivusta isänsä työskentelyä tatuointien parissa. Puoli vuotta taaksepäin tytär oli kovasti kysellyt, milloin olisi hänen vuoronsa tehdä tatuointi – nimittäin omalle isälleen, jolla oli entuudestaankin monia tatuointeja. Tytär kinui asiaa monta kuukautta, kunnes isä heltyi.

Isä antoikin tyttärelleen tehtäväksi harjoitella piirtämistä etukäteen. Viikko ennen tatuoinnin tekoa tytär pääsi kokeilemaan, miltä tatuointikoneen piteleminen tuntui ja kuinka paljon se painoi.

Isä ja tytär keskustelivat yhdessä etukäteen siitä, millaisen tatuoinnin Chloe isälleen tekisi, ja he päätyivät heille molemmille merkitykselliseen kuvaan: nimittäin mansikkaan. Isä kutsuu tytärtään lempinimellä ”Berry Wu”.

– Mansikat ovat herkullisia, tytär kuvailee vielä erikseen ABC Newsin haastattelussa, miksi hän halusi piirtää juuri mansikan isälleen.

Bellomo kertoo, että tatuointi toteutettiin niin, että isä huolehti siitä, milloin neula olisi päällä. Näin hän halusi varmistaa, ettei tytär esimerkiksi satuttaisi itseään.

Bellomo on saanut tempauksellaan myös negatiivista palautetta: ihmisten mielestä hän ei olisi vanhempana saanut antaa pienen lapsen tehdä tatuointia. Mutta mies itse kertoo olevansa erityisen ylpeä tyttärestään.

– Ihmisten mielipiteillä ei ole väliä. Tyttäreni on onnellinen, innoissaan ja ylpeä siitä (tatuoinnista), Bellomo kuvaa.

– Se oli hieno isä–tytär-hetki.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat