IS: Outi Mäenpää palaamassa yhteen ex-miehensä kanssa

Näyttelijä ja hänen entinen puolisonsa tuomittiin avioeroon viime lokakuussa.

Outi Mäenpää erosi puolisostaan, tuottaja Kai Nordbergistä, viime vuoden lokakuussa pikavauhdilla. Pari jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen yhdessä 26. syyskuuta ja avioero astui voimaan jo 21. päivä lokakuuta.

Ero myönnettiin niin nopeasti, koska aviopari oli asunut erillään jo kaksi vuotta ennen avioeron hakemista, joten kuuden kuukauden harkinta-aikaa ei tarvittu.

Eron jälkeen kahden lapsen vanhemmat ovat kuitenkin lähentyneet uudestaan, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan ex-pari on tekemässä hiljalleen paluuta yhteen.

– Pitää paikkansa, olemme lähentyneet. Otamme varovaisia askelia takaisin toistemme luo, Mäenpää kertoi lehdelle Henkesi edestä -elokuvan kutsuvierasensi-illassa torstaina.

Muutama viikko sitten koko perhe saapui myös yhdessä Me Rosvolat -lastenelokuvan ensi-iltaan, mikä antoi jo osviittaa mahdollisesta yhteenpaluusta. 

Outi Mäenpää vieraili helmikuussa Huomenta Suomessa. Hän puhui uusperheen arjesta ja sen rakentamisen vaikeudesta.

– Olen elänyt käytännössä kaikki ne tulokulmat: äitipuoleuden vaikeuden, mitä tunteita äitipuoli saa kokea, miten suuri lahja se on ja miten vaikeaa se on samaan aikaan, Mäenpää pohti.

– Sä joudut elämään, rakentamaan perhettä ikään kuin linnakkeeseen, jossa laskusillat ovat koko ajan auki, ja ulkopuoliset ihmiset pääsevät sinne sisälle sörkkimään.

Outi Mäenpää tunnetaan muun muassa elokuvista Musta jää, Helmiä ja sikoja ja Mies vailla menneisyyttä. Hänet on palkittu lukuisilla Venla- ja Jussi-palkinnoilla.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja